Ölümün Sesi
    2,7
    Ölümün Sesi hakkında görüşlerin ?

bebeyam-89
    bebeyam-89

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    bence fena bi film değildi. ama bu tür filmler yani "telefonla cinayet tehtidi ve korkutması gibi" bildiğim ve izlediğim kadarıyla "halka" filmden sonra çoğalmaya başladı yani açıkcası bu filmin çince olanı bence de daha güzeldi. ama giderseniz korku filmi olarak değil gerilim filmi olarak gidebilirsiniz.
    dr-
    dr-

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Korku filmi izlemenin ilk amacının korkmak olduğunu hepimiz biliyoruz film mantık aranacak vaziyette olsa da olmasa da.Ancak ne yazık ki film basit efektlerle bunu harcamış..Gitmek,gitmemek size kalan birşey arkadaşlar..Ama lütfen kıyas yapmayı da unutmayın.
    hasankoyukan
    hasankoyukan

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Cevapsız arama filminin amerikan versiyonu ,japon versiyonu ile aynı konu japon versiyonunu izlemediyseniz veya farklı cekim izlemek isterseniz gidebilirsiniz. Afişlerde ölümün sesi yerine cevapsız arama yazılmıs olsaydı yanıltıcı olmazdı diye dusunuyorum.sahsen ben yanılarak gittim.
    bilyonerws
    bilyonerws

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Berbat bir film, sakın paranıza ve zamanınıza kıyıp gitmeyin.
    betus56
    betus56

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    konusu her korku filmi yapanların düşündüğü bi konu we çok war buna benzer filmler bnce korku filmlerinde daha orjinal konular bulmalılar dünyada acı cekmiştir ölüp baskasına acı cektırmek ister bu ya resim ya video ya int yada tel aracılığıyla bulur o kişileri baska konu mu yok?? Sıradan...
    semihk-386
    semihk-386

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    filmi bu hafta seyrettim.aslında filmi bilmiyordum,güzel vakit geçirmekti amacım.ama konusu güzeldi.gerçi böle filmelri çok izledik ama.güzel bir 2 saat geçirmek isteyenler için keyifli olacaktır.iyi seyirler.
    hrby
    hrby

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Pek beğenmedim.Japon versiyonu bile daha güzeldi.Filmi çok merak etmiştim ama açıkçası hayalkırıklığı yaşadım.
    evrenoren
    evrenoren

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten gerek çekimleri,gerekse de konusu ve kurgusu itibariyle çok iyi bir film bence.buna benzer filmler var ama bu film de kendi kulvarında çok başarılı...
    dreamscancometrue-2
    dreamscancometrue-2

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Vasat diye nitelendirilebilecek bir korku filmi. Orijinallikten yoksun olduğu zaten baştan kabul edilmeli; çünkü bilindik bir konuyu işliyor, seyirciler filmde ne olacağını biliyor. Sesler ve efektler filmi canlı(!) kılmış.
    ben-kisaca-fd
    ben-kisaca-fd

29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    filme dün gittim tek kelimeyle berbat.. korkacağıma daha çok güldüm çok saçma bir senaryosu var.
    bizim filmlerimiz bunu 5 e katlar. semum,musallat,dabbe,bu filme göre oscarlık filmler... gitmenizi tavsiye etmem.
    yekteran-baydemir
    yekteran-baydemir

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    japonların yaptığı harikaydı sinemada izlemeninde katkısıyla çok etkilenmiştim.amerikalılar ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar orginaline yaklaşamazlar bile, diğer japon remakelerinde olduğu gibi
    kadir-k92
    kadir-k92

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    bu flmde yas sınırı varmı??
    yusuf-cu
    yusuf-cu

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Ben hiç mi hiç beenmedim kimseye de tawsiye etmem. Arada bir korku müziği veriyoLar diye adını korku fiLmi diye qeçiriyoLar. Bizim d@bbe biLe daha qüzeL waLLa...
    SayqıLarımLa
    odinhan
    odinhan

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Film son durak filminin ikiz kardeşi gibi..Biraz taklit havası var..
    ibrahim-avci
    ibrahim-avci

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    daha önce 3 versiyon japonca olarak çıktı ayıp denen bir şey var ABD li yonetmenler uyanıklık yaparak konuları değiştirip önumüze sunuyorlar konu gfüzel ama filmi izledik dolaylı olarak