Akhenaten
6 Haziran 2019 tarihinde eklendi
İron Man'in ilk filmi gibi ayakları yere basan bir film açıklanmayan gizli bir unsur bırakılmamış ve Hulk hakkında bize oldukça fazla bilgi veriliyor. Yani şöyle Hulk spoiler: ikinci dünya savaşında başlatılan ve sonra rafa kaldırılan süper asker projesinin ( sanırım burada Kaptan Amerika'nın oluşturulan projeden bahsediyor ancak sonradan bunu yapan doktorun ölmesiyle proje durdurulmuş olmalı) tekrar hayata geçirilmesi ile oluşturulmuş. Bu filmde şöyle açıklanıyor gama ışınlarına mazur kalan Bruce normalde radyasyon zehirlenmesinden ölmesi gerekirken beyindeki amigdala bölgesindeki primer hücreler bu radyasyonu emiyor, sonrada azaltıyor ve ölmesini engelliyor. Sanırım her dönüştüğünde tekrarlanıyor. Hulk böyle iken kötü karakterinde nası oluştuğu basit bir şekilde anlatılıyor ve size güzel bir seyir keyfi sunuyor. Ancak filmin temposu bazı yerlerde aşırı yavaşlıyor bu sizi sıkabilir.
Çok abartılan bir film. Bi kere çok vasat ve bayat. Oyuncuların çizdikleri performanslar da dahil buna. Çok aksiyon var ama heyecan ve serüven duygusu çok ama çok zayıf. Ben zerre tat alamadım filmden. Çünkü başta da belirttiğim gibi çok yavan bir film olmuş. Bir filmde harika efektlerle bu kadar çok aksiyon yapılıyorsa o filmde heyecan ve serüven duygusu da olmalı. Bu filmde bu yok ne yazık ki. Yönetmen kendini çok kasmış sanırım. Ne kadar büyük aksiyon sahneleri çekmeye çalıştıkça, zaten en başından beri birçok faktörüyle batmış olan güzelim projeyi daha da batırmış. Zaten Abomination ile Hulkun dövüştükleri sahnelerden birşey anlaşılmıyor. Aynı Transformerstaki gibi sürekli yakın çekim kullanılmış, hem de bu sahneler hiç ama hiç stil sahibi değil. Kapkaranlık yerlerde bu sahnelerin çekilmesine ve yapılan aksiyon sahnelerinden de iki kare birbirini tutmuyor bir türlü. 10/3
Ben ilk filmden çok daha fazla beğendim.İlk filmdeki gibi Hulkın oluşumunun gösterilmeyerek direk konuya girilmesi filmin artılarından.Aksiyonu,oyunculukları ve diğer yönleriyle gayet güzel bir yapım olmuş.Kanımca devam filmi de gelir.Ayrıca Edward Norton da Liv Tyler ile iyi bir ikili oluşturmuş ve harikaydı.Bence izleyin...8/10
Süper kahraman filmlerinin başarısı,kahramanının iç dünyasını yansıtabildiği onu belli yönleriyle bizdenleştirebildiği derecede yüksektir.Bu film bence bunu başaramamış.Fazla bir derinliği olmayan senaryo ciddi boşluklarla dolu.İzlerken pek çok kopukluk sizi de filmden koparıyor.Yorumlara dikkat ederseniz herkes ilk filmle bir kıyaslama yapmış;çünkü bu film pek çok başka süper kahraman filmiyle boy ölçüşemeyecek durumda.Sonuç itibariyle özel efektleri ve önemli oyuncuları yüzünden kimseye gitme diyemeyeceğiniz;ama şiddetle de tavsiye edemeyeceğiniz bir yapım olmuş.İronman süperdi,Hulkı beğenmedim.Şimdi sırada Batman ve Hellboy var.Bakalım..
bu filmin devamında çok daha aksiyon ve yeni karakterler göstereceği belli. aynı örümcek adam 3 te olduğu gibi film detay verdi geleğek için bu filmde aynı niteliği taşıyor ve ilk filmin devamı niteliğinde oluğu için tempo yükselmiş ama umarım devamındaki hulk ı başka biri daha sergilemesin.10/7
ben filmi sevdim.Zaten hem Edward Norton hayranı hem aksiyon filmleri seven hem de Hulk karakterini seven biri olarak bu filmi beğenmemem mümkün değildi zaten.Oyuncular başarılıydı.Edward Nortondan bir Hulk çıkması garip geliyor başta ama alışıyor insan sonradan.Edward Norton ve Liv Tyler nasıl bir çift olur diye düşünmüştüm filmi izlemeden önce ama yakışmışlar.Filmin gişeyi hedeflediği zaten çok belli.Tanıdık oyuncuların rol alması ve aksiyonun çok fazla ön planda olması bunun sonucu.Tim Roth çok başarılıydı.Ayrıca duygusallık da ihmal edilmemişti bence.Bruce-Betty ikilisinin bağlılığı dokunaklıydı bana göre. Film kesin bir sonla bitmedi.Bu da devamının gelebileceğini düşündürüyor insana.
yapımcının çok farklı olacağını sölemesi ang lee ve eric bana ile anlaşamamalarından kaynaklanıyor kadro değişince film de değişecek ve genelde olduğu gibi hüsran olacak...
İlk Hulk beğenmemiş biri olarak Incredible Hulkı çok beğendim.Oyunculuklar daha etkili roller daha iyi oynanmış.Ve gerçekçilik katmış.Genede gözler Eric bana aramadı değil :) Ama Edward Norton başarılı.Ayrıca Tim Roth filme gerçekten heyecan katmış.Kötü adam olmak Tim Rothe yakışıyor.