The Incredible Hulk

lutfidalci
lutfidalci

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
merhaba
ben de çizgi filmleri roman kahramanlarını çok severim
ama bir türlü anlamam şu teksas tommiks ve zagor gibi filmler neden olmaz diye
bu arada fantastik olsun da varsın o kadar başarılı olmasın ama hulktan ziyade eski süpermenler çok iyiydi
fatihaksoy82
fatihaksoy82

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Ya yuh be kardeşim şu role Edwarth Northon gibi çelimsiz bi adam gitmiş mi ya

Eric Bana 10 numara uyuyodu bu filme

Tamamen yıkım çok şaşırdım
sametarslan1984
sametarslan1984

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam özel gösteriminde izledim edward norton gayet güzel oynuyor ki oyunculuğu tartışılacak birşey olmasa gerek.Film e gelince başlarda biraz sakin geçsede ilerleyen dakikalarda baya hareketleniyor.Bir hulk sever olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Ama öle çok fazla birşey de beklememek lazım.
yagiz-koyar
yagiz-koyar

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
güzel film ve sonunda tony starkın bettynin babasına yeni bir ekip oluşturuyoruz diyor
mertaslan71
mertaslan71

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmde 13 yaş uygulaması var.çocuklarınızı ona göre ayarlayın.sonra kapıda kala kalmayın.
mali dusembeli
mali dusembeli

16 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Bayram57 Sen git ozaman TRANSFORMERS izle laf kala baligi yapma. Gayet basarili bir film camur atanlara soyluyorum
alicankckylmz94
alicankckylmz94

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İlk filmin çizgi dizisiyle pek de ortak yönü var diyemeyiz. İkinci filmin çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. sadece edward norton'u bile nasıl bir süper kahraman karakterini canlandıracağını merak edenler bile filmin ilkinden çok daha fazla gişe yapmasını sağlayabilirler. Üstelik Marvel Kahramanları günümüzde ilk Hulk'un beyazperdedeki zamanından daha çok tanınıyor. Bi yandan da diğer fantastik filmlerle(Fantastic Four 2...) ve gişe canavarlarıyla(Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı...) aynı tarihte Türkiye'de vizyona gireceği için pek şanslı görünmüyo. Dört gözle beklediğim üçüncü favori filmim, gişede bool şans!
aykrateri
aykrateri

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
wolwerine123 İlk filmden bahsediyor.
x-the-punisher
x-the-punisher

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmin videosunu - incrediblehulk.marvel.com dan izleye bilirsiniz.süper film geliyorr
Hasan Y.
Hasan Y.

10 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
bruce Brezilya sokaklarinda kovalanirken çalan müzigi bilen var mi?