Komik ve eğlenceli insana hoşça vakit geçirten bunların yanında aksiyonun da olduğu güzel bir film get smart.Ayrıca Anne Hathawayın masum güzelliği ve Steve Carrelında oyunculuğu hakikaten görülmeye değer unsurlar.8/10
Vasat bir film.Bu puanı haketmiyor.Espriler sıradan,M.Ali Erbil filmlerinde de bunlar var.Tv filmi havasında izlemeseniz de olur.İzlesenizde kimseye tavsiye edemezsiniz zaten.Mr Beani andıran bir karakterle S.Carrel sıradan bir salak-sakar ajan portresi çiziyor.Bu tür filmlerde beklendiği üzere zayıf bir senaryosu olan film bir de üstüne güldüremeyince çekilmez bir hal alıyor..
imdb deki yazılan hasılat yanlışlıkla olmuş arkadaşlar, ne alakası var, film çıkalı kaç gün olduki o kadar hasılat yapsın, zaten imdbnin forum bölümünde bile düzeltilmesi için yazılar yazılıdı... şu an normale indi zaten...
kaliteli ve sevdiğim isimleri barındırması filmi beğenmemde büyük bir etkiye sahip,hikaye ve olaylar aynı olsa bile başkaları oynasaydı o karakterleri sanırım bu kadar hoşuma gitmezdi.bir süre sonra unutabileceğiniz bir film,fakat kesinlikle izlerken sizi eğlendiriyor,sinemaya çok büyük yenilikler getirmemesine rağmen,güzel bir ajanlık parodisi,rahatlıkla izlenebilir.hathaway ve carrellın perde uyumu gerçekten harika.
Klişeler var mı,var ama yine de eğlenceli.Gerçi yakın zamanda Johnny English izlediğimiz için çok da yapılması gereken bir film değildi.Ayrıca fragmanı seyredenler sinemada izlemese de olur.Bütün espriler orada kullanılmış çünkü.
Oldukça eğlendirici. Hoş vakit geçirten cinsten. Bazı saheleler oldukça iyi. Aptal Amerikan Başkanı tiplemesi hayli ilginç. Son zamanlarda Tropik Fırtınadan sonra gülebildiğim -eğlenebildiğim 2. film oldu.
güzel ve eğlenceli bir komedi filmi olmuş aksiyon sahneleride fena değil bence film türünün bütün gereksinimlerini içeriyor.güzel zaman geçirmek ve biraz gülüp aksiyondan istiyorsanız bu film tam adresi...
Hem komik hem de macerası bol bir film .. Espriler ince yapılmaya çalışılmış .. Bel altı esprileri yok , o yönden komik tarafını sevdim ..Aksiyon sahnelerinde ise komiklik bir anda geri plana itilip Has aksiyon sahneleri çıkarılmış ..Filmi komedi filmi diyerek izlemeyin ,,10/7,5..