fena değildi. aslında değişik birşey olmuş. bu tarz filmlerde biraz mantık dışı ama aynı zamanda komik birşeyler bekleriz. get smart bu beklentinin aksine akıllı bir ajanın komik hikayesini konu almış. kötü değil ama beklendiği gibi çok komik birşeylerde beklemeyin.dünyayı tehdit edecek bir şey düşünüklerinde hep de nükleer bomba olur bu nedense. yıllardır aynı konu bıkmadılar. sonuda çok klasik bitiyor. 10/7
kahkahalarla olmasada gülerek izleyeceğiniz,güzel,orta halli bir film...ummadık taş baş yarar sözü birkez daha gerçek oluyor.çılgın bir ajan izlemeye hazır olun:)
Klişe bir Amerikan komedi filmi daha.. Fakat eğlenceli değildi dersem kendimle çelişirim. Film komedi unsurları ile beraber sürükleyici kurgusal senaryosu ile beğenimi kazandı.
dünkü özel gösterimden sonra sıcak sıcak yorumlarımı yapayım.1960lı yıllarda abd de yayınlanan aynı isimdeki ajanın (maxwell smart) komedi dizisinin sinema versiyonu.ajan smartın davranışları bazı yerlerde bana mr.beani hatırlattı.hathaway ise şimdiye seyrettiğim acemi prenses,aşkın kitabı ve şeytan marka giyerdeki rollerindeki duruşundan çok farklıydı.daha seksi ve daha güzel.inanılmaz eğlendim ve güldüm.geçen haftasonu abd en çok seyredilen film olarak 1 sırada oldugunu düşünürsek birkaç abartı sahne dışında gayet başarılı bir komedi filmiydi.iyi seyirler.