Boleyn Kızı hakkında görüşlerin ?
9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film güzel özellikle sonu etkileyici güzel vakit geçirebilinecek hoş filmlerden biri aşk entrika yalan dolan kanunlar idam vs.vs...
13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı bir uyarlama. Gerçi ben kitabını da azcık yavan bulmuştum:) Belki Avrupa tarihinin bir dönemine cılız da olsa ışık tutması açısından izlenebilir. Ama kitabın görsel yansımasını arayanlar için hayal aşamasında kalmalarının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kafalarında oluşturdukları film eminim bundan daha hoştur.Zaten ne akla hizmeten 850 sayfalık kitabı filme çekmeye çalışırlar ki?? Yeter mi o süre a canım:)
27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeli!
Çok başarılı bir film olmuş.
8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
mukemmel fılm.kıtaba gore degerlendırmede ne kadar baydı artık.bu fılm kardesım ızleme o zaman. herkes bılırkısı kesıldı mubarek.harıka oyunculuk.entrıka dolu heyecanlı fılmdı.9 verdım...
17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ewe katılıyorum kitabı okuyan biri olarak film tatmin edici değildi ve senaryoda değişiklikler göze çarpıyordu kitap daha heyecen vericiydi
20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri beğenmeme rağmen bu filmi izlerken eyif aldım.Entrika dolu sürükleyici bir film
11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.. gercek bi olayı anlatması özellikle çok etkileyici.. kesinlikle tavsiye ederim.. mutlaka izleyin.. 10/10
7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat bir flm! yaw tarihte görülmemiş, bir kral eski gücünü kazanmak için kendi kızlarını satar mı???????
27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
guzel ve surukleyıcı bır fılmdi.tarıhe ozellıkle de saray entrıkalarına merakı olanlar kacırmasın.eger fılmden once kıtabı okumamıssanız mutlaka okuyun derım.
23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kitabını bir çırpıda okuyup bitirdim.Çok sürükleyici ve güzeldi.Aynı şekilde özellikle e2 deki The Tudors dizisi muhteşemdi.Dizideki kral henry ve Anne Boleyni canlandıran oyuncular tek kelimeyle muhteşemdi.Kitabını okurken bile o ikisi gözümün önünde canlanıyordu resmen.Bu kadar uzun süreli bir dönemin 2 saatte layıkıyla anlatılabileceğini düşünmediğim içinde filmini izlemedim.Sanırım dizisini ve kitabını okumasaydım bende beğenebilirdim.Tavsiyem kitap(Boleyn kızı)ve dizi(The Tudors) yani:))
18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yorumuma scarlett in ciddi anlamda kötü bir oyuncu oldugunu söyleyerek baslamak istiyorum.Orta halli oyuncu sayılan n.portman bile rahatca scarletti ezebiliyor(ki bunu barcelona da penelope vinç ile yapmıstı) Filme gelince saray entrikalarını irdeleyen fakat buna ragmen size pek bir sey veremeyen bir film.Türden hoslananlar eminim daha cok begenecektir 5/10
16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kitabını okumadım ama sanırım okumayanlar için son derece sürükleyici ve sürprizli bir film.En önemli olayı entrikalar.Filme katılan abartılarda olmasa filmin tadı olmazdı filme tad veren bazı abartılar normal bence.Filmin ikinci yarısı özellikle çok zevkli ve izleyenler sonunu merakla bekliyor.

Filmde hırsın insanları ne kadar yanlış yola saptırdığı dersi veriliyor yaşanmış bir tarih sahnesinden de alınmış olması filme değer katıyor

Kesinlikle tavsiye ediyorum...
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kitap enfesti film kitaba göre özet kalmış. ama filmi de kendi çapında başarılı buldum. zaten kitaplardan uyarlanan filmlerin kaderi özet kalmaları.
4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kitabını dün bitirdim ve bugün de filmini izledim.. bu film kitabına göre çok basit geldi bana.kitaptaki duyguların hiçbirini göremedim filmde.konular çok hızlı ve yüzeysel anlatılmış.iki kardeş arasındaki hırs kesinlikle üstünde durulmamış oysaki kitabın ana konusu buydu.iki kardeşi oynayan scarlett johansson ve natalie portmanın oyunculuklarına laf söylenemez hakkından gelmişler ve çok yakışmışlar bu rollere ancak kitabı okumamış olsaydım filmi beğenirdm fakat kitabı okudum o yüzden de pek güzel diyemeceğim.
2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kitabını okumamış olsaydım belki filmi beğenebilirdim.yüzeysel,kitap kadar derin bir film beklemiyordum zaten.fakat film fazla yüzeysel geldi bana.hiçbirşey anlamadım.kardeşler arasındaki hırsa daha çok değinmeliydiler.bence filmin ana konusu buydu zaten.oyuncular ve filmin kalitesi hatrına en yüksek 10 üzerinden 6 yı hakediyor.