jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kitabını okumadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama ben beğendim filmi Hayatta hırsın ve ihtirasın nelere mal olabileceğini çok iyi bir şekilde anlatıyor.Oyuncu seçimleri çok yerli yerinde olmuş her yönüyle izlenmeyi hak eden bir film diye düşünüyorum.8/10
Tarih filmleri arasında bir cennetin krallığı olamaz ama film yine de güzeldi. Yani yabana atılcak bir film değildi. Kostümler çok güzeldi. Scarlett çok güzeldi.
Tek kelime ile can sıkıcıydı benim için. Zaman kaybından başka birşey değildi doğrusu. Güçlü oyuncu kadrosu dışında cezbedecek bir yanı yok. Ayrıca o nasıl müşfik bir baba, nasıl müşfik bir dayı ! Bence zaman harcamayın bu film için.
ilk çekiminden daha gzl bi film olmuş bence. filmin özellikle görüntüleri gzl ve kostümlerde hakikaten o abartılı yaşamı tasvirlemiş...film ilişkilerdeki iniş ve çıkışlerı ii yansıtmış ve oyuncularda duyguları ii yansıtabilmişler..kısacası tarihi filmleri seviorsanız tavsiye ederm..
bazen hayata heyretler içinde uzak bir pencereden bakarızya neden neden böyle oldu deriz ya bu filmde bunları görmek mümkün ??? bu filmi izledikten sonra ne öyle bir babanız olsun istiyceksiniz nede öyle bir kardeşiniz nede öyle bir hayatınız ... veee filmin sonuna gelince ...filmin son bölüm çeyrek kısmı saçma ve sonuda hiç beklediğimiz gibi mükemmel birşeyle karşılaşılmıyor..son 15 dk.sını çıkarırsak harika bir film sayılır ,değişik,karışık, işte benim fikirlerim böyleee...
Çok güzel etkileyici bir filmdi. Tarihte yaşanan olayların yanı sıra sürükleyici özelliği ve finali ile çok başarılı bir film olmuş. hiç sıkılmadan izletmeyi başarıyor. 10/9
kitabı gercekten müthişti ve 800 sayfayı 4 günde okudum bitirdim ama filmi umdugum gibi deildi tabiki 800 küsur sayfayı bir filmede ancak bukadar sıgdırmıslar.genede fena deildi izlenebilir
Sinekritikte ayşegül kesirlinin yazdığı gibi "film, izleyenlerde hızlı ileriye sarma tuşunda takılı kalmış hissi yaratıyor".Popüler oyuncular ve hızla anlatılan hikaye filmin sıkılmadan izlenmesini sağlıyor fakat tam anlamıyla doyurucu bir olmasını engelliyor 6/10.
Kitabı kesinlikle mükemmeldi. Film ise beklediğim gibi değildi. Her şey yarımdı sanki. Belki de kitabında bulduğum masalsı dokuyu bulamadığımdan böyle hissetmişimdir.