Onur T
1 değerlendirme
18 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Yönetememişler. Olmamış. Yapılmasa daha iyi olurmuş. Sonunu beklemeden kapattım. Fena zaman kaybı, uzak durun, belgesel izleyin hatta reklam izleyin, bunu izleyeceğinize.
Nicolas Cage’in hünerli oyunculuğuyla vücut bulmuş bir seri katilin hayatını sorgulamasıyla doğru ve yanlış ekseninde Bangkok’ta geçen tipik bir suç, gerilim filmi. Son zamanlarda Nicolas Cage’in sırf para kazanmak için oynadığı bir film değil, izlenebilir. İzleyici tatmin edecek kadar aksiyon ve gerilime de yer verilmiş. Arkadaşlarınızla izleyebileceğiniz çerezlik bir film. Fakat finali hiç beğenmedim. Daha farklı olabilirdi.
Nicolas Cagenin fantastik sinemaya olan büyük tutkusunu bilmeyen yoktur bir dolu saçma sapan kötü fantaştik öğeli filmde oynamasına alıştıkta klişe kötü bir suç aksiyon filminin(90'lardaki woo filmlerinin ucuz bir kopyasıydı orjinalide) tekrar yapımında ne işi olduğunu anlamak mümkün değil, film saçmalığın ve aptallığın zülme çaldığı sınırda.
N. Cage ve son dönemlerdeki kötü seçimlerinden biri daha. Defalarca filme çekilmiş klasik bir konu. Artık kötü olmak istemeyen kötü adam.. Baştan sona klişelere boğulmuş, vasata bile ulaşamayan bir aksiyon.
Nicolas cage gibi bir aktörün bu projeyi nasıl kabul ettiğini anlamak mümkün değil.Senaryo ve gelişen olaylar o kadar kötü ki anlamak mümkün değil. 2/10
Tırt bir film, oldukça sıkıcı ve bitse de gitsek tadında.Leon dan da oldukça etkilenmişler ama duygusallığın dsi bile yok filmde.Nicholas Cage filmin kalitesini biraz olsun arttırıyor .
Hep aynı tür filmler. Jason Stathamın filmleri de bu tür kurguda. Bi Nicolas Cage bu suikastçı tipinde rol yapmamıştı ama yakışmış kötü durmamış. Film olarakta boş vaktinizde izleyebileceğiniz filmlerden. Sonuda fanteziye kaçmış.
Ya nicolas cage iyi hoş da senaryo da iş yok.Klasik bir Aksiyon filmi olmuş.Ama dediğim gibi yönetmen ve oyunculuk kaliteli olmuş.Mesela şu sal gibi bişeyin içinde adama ateş ederken kameranın suyun altından kurşun izlerini göstermesi hoşuma gitti