uflis
6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film ama oyyle cokta bişey beklemeyin evde izleyin yani hadi sinemada izliyelim denicek bi film deil helede su an ki türk filmlerine sinemada gitmeden önce :)))
Şu an vizyonda olan filimlerin içinde kesinlikle sinemada seyredilmesi gereken iki filmden birisi,diğer filminde saw olduğunu düşünüyorum.Verdiğiniz paranın keyfini sonuna kadar çıkartabileceğiniz filimler.
Arkadaşlar; son çıkan filmlerin puanlarına bakıyorumda, hep çok düşük ve eleştiriler kötü. Acaba gerçekten bu filmler mi çok kötü, bizim beklentilerimiz mi çok yükseldi?
Burdaki yorumlara şaşmamak elde değil. Film için ilk görüşüm iyi değildi açıkçası. hatta girişinde saydığı 4 kuralı duyunca;"Eyvah klişeler silsilesi başlıcak" dedim. Fakat film ilerledikçe Gerçekten güzel bir film olduğu ortaya çıktı. Sadece bir sahnesi saçma idi(Başkanlı olanı). Filmde bayan bi aksiyon yok. mesela "wanted" gibi içi boş aksiyon değil. sahneler mantıklı ve çoğunlukla gerçeğe uygun. Bir katilin her yönüyle incelenmesi de denebilir ayrı gözle bakılırsa. Kısacası Gidilir izlenir. Gerçekten güzel bir film
Film gerçekten çok kopuk ve bazı sahneleri ki bazı sahneler filmde oldukça çok, saçma.Nicolas cage gibi usta bir aktör böyle bir film cıkaracağını beklemezdim.Gerçekten başarısız bir film. 10/4
sinemayı zevk almak için değil de sanat olsun diye izleyenlerin
yani efendim there will be blood da daniel day lewis in bakışı çok güzeldi. film 1900 lü yılların şununu bununu ustaca anlatıyor aksiyon tabiki olmaz böle filmlerde
diyenlerin beğenmeyeceği bir film...
ama sürükleyici birr film arayanların !!!!!filmi boş vakitlerinde zevk almak için izleyenlerin !!!!!!!!!!!!!!! çok beğeneceği bir film...
film br japon yapımı olarak gayet iyi fakat rahatsız olduğum durum sürekli karanlık ortamlar kullanılması ve bu ortamlarda high def. kameralar kullanılmaması filmde netlik problemi yaratmış, konu olarak ilginiç bir konu ama tempo sanki biraz düşüktü, nicholas gage in oyunculuğu ve katil soğuk kanlılığı gayet iyi idi. 10 üzerinden 6 veriyorum eğer macera filmi izlemek istiyorsanız farklı bir tadı var, izleyin deneyin derim..
Son derece gereksiz bir film hele Nicolas Cagee hiç yakışmamış. Bu tarz konular kaç kez anlatıldı belli değil paranızı ve vaktinizi boşa harcamayın derim. 10/5 benim puanım.
Filmden olağanüstü bir konu derinliği beklemeyin, zaten tür olarak da buna uygun değil. Ben filmi dün izledim keyifli 1-2 saat geçirdim diyebilirim. Bu hafta Mustafadan sonra izlenebilecek en iyi film. İyi seyirler