2,8
Zor Karar hakkında görüşlerin ?
12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bitsede kurtulsak dedırtecek kadar sıradan bır fılm
10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Nicolas cage sana bu filmi getiren manejarini kapı önüne koy.
18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
cage abi yakışmadı bu film sana ya.... oynama böle filmlerde... sen face off, family man, city of angel gibi filmlere yakışıyorsun. biz onlarla tanıdık yüreğimize koyduk seni. böle izlenmeden bıkılacak filmlerde görmek istemiyoruz seni....
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
adamlar artık film olsun diye film çekiyorlar..bu ne kardeşim ya..senaryo diye bişey yok..vasatın çok çok altında..
2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Klişe dolu bir film.Bir yorumcunun dediği gibi hiç bir yenilikte içermiyor.Evde oturup izlenecek filmlerden.Ayrıca senaryo sanki çok uzunmuş ama filme yansıtmaya kalkınca heryerinden budamışlar gibi geliyor,çoğu şeyi kısa kesmişler hissine kapılıyorsunuz ya da geçiştirmişler.Her filme olmazsa olmaz aşk hikayesi mesela, bu filmde de suikastçı abimizle sağır kızımız arasında yaşanıyor.Belki güzel şeyler çıkabilirdi ama yoğunluk yok bu sahnelerde de.Yalnız son sahne güzel olmuş,'Leon' canlanır gibi oldu gözümde.Kısaca ne çok iyi ne çok kötü,ortalama bir film bence.
19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
dikkat ederseniz n. cage son yıllarda film kalitesini çok düşürdü.film seçmiyo her filme oynuyo.kendine çeki düzen ver dostum seni seviyoruz
22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Nicolas cage gibi bir aktörün bu projeyi nasıl kabul ettiğini anlamak mümkün değil.Senaryo ve gelişen olaylar o kadar kötü ki anlamak mümkün değil. 2/10
31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Nicolas Cagenin fantastik sinemaya olan büyük tutkusunu bilmeyen yoktur bir dolu saçma sapan kötü fantaştik öğeli filmde oynamasına alıştıkta klişe kötü bir suç aksiyon filminin(90'lardaki woo filmlerinin ucuz bir kopyasıydı orjinalide) tekrar yapımında ne işi olduğunu anlamak mümkün değil, film saçmalığın ve aptallığın zülme çaldığı sınırda.
18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin artısı nicholas cage...kendi türüne ait film çok.. konu olarak benzerleride çok... daha önce izlediğimiz tarzlara bakarak yorum yaparsam..örnek:suikast çemberi..çok sıkı(cı)bi film sayılmaz..zaman geçirmek için izlenebilir... beklenti fazla olmasın...
30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
KÖTÜ KÖTÜ.Seyretmeyin...
17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel film neden bu kadar acımaz yorumlar yapıyorsunuz ki.
22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tırt bir film, oldukça sıkıcı ve bitse de gitsek tadında.Leon dan da oldukça etkilenmişler ama duygusallığın dsi bile yok filmde.Nicholas Cage filmin kalitesini biraz olsun arttırıyor .
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İsmi cuk otuRmuş.. HArbiden kiRAlık katil için ZoR KaRaRLaR ile doLu bi film.. 6 puan yeter..
12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
vasatta değil, iyide değil. Nicolas Cage i görünce kesin çok iyi bir filmdir dedim ama bunada şükür. 6/10
5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel
filmın puanına bakarak nerdeyse gırmeyecektım ama sakın puana aldanmayın
tamam kesınlıkle ızleyın