psikopat1327
1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cage çok kaliteli bir oyuncu ama artık aksiyon sahnelerinin hakkını veremiyor çok ağır kalmış. sonderece klasik bir suikastci filmi birçok anlamsız sahne var başından sonuna kadar çok sıradandı izleyiciyi şaşırtmayan bir yapım olmuş.final sahnesi oldukça mantıksızdı
Şu an vizyonda olan filimlerin içinde kesinlikle sinemada seyredilmesi gereken iki filmden birisi,diğer filminde saw olduğunu düşünüyorum.Verdiğiniz paranın keyfini sonuna kadar çıkartabileceğiniz filimler.
Bence sadece taylantin turizm gelirlerini arttirmak icin yapilmis bir film. Anlicaniz Nicolas Cage e yakismayan , hatir icin cekilmis bir film kanimca :)
Film gerçekten çok kopuk ve bazı sahneleri ki bazı sahneler filmde oldukça çok, saçma.Nicolas cage gibi usta bir aktör böyle bir film cıkaracağını beklemezdim.Gerçekten başarısız bir film. 10/4
güzel ve etkileyici bir film sadece sonunu getirememişler ama genel de çok güzel bir nicholas cage de çok sağlam oyanmış her zaman ki gibi bn cagein çok film çektiğine ve bu filmleri para için çektiğine inanmıyorum sonuçta senaryoyu okuyor ve ona göre seçiyor oyanayacağı filmi
Yönetememişler. Olmamış. Yapılmasa daha iyi olurmuş. Sonunu beklemeden kapattım. Fena zaman kaybı, uzak durun, belgesel izleyin hatta reklam izleyin, bunu izleyeceğinize.