Hilal S.
10 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Ağlayarak izleyeceğiniz bir film mi ?Hayır. Ama etkileyiciliği yüksek bir film. Konu olarak çok sağlam işlenmiş.Gerard Butler için izlenebilir. Ki kariyeri için önemli bir filmdi.
Beni o kadar da etkilemedi açıkçası belki izlerken büyük bir beklentiyle izledim ondandır ama bilmiyorum hani bir notebook filmi gibi falan değil benim için.Yine de özellikle kadınların beğeneceğini düşünüyorum.7/10
Öyle özellikle ağlatmak için yapılmış gibi durmuyor.Ama tatlı bir naifliği var.Çiftlerden ziyade kadınlar için çekilmiş gibi zaman zaman.Kadınların ruh halleri ve birbiriyleriyle olan ilişkilerine yöneldiği bölümler Butler'ın ekrandan birdenbire kaybolduğu anları filmin.''P.S. I Love You'' için''unutulmaz'' demek zor ama izlemeye değer.
konu güzel ama işleniş ve çekim beni hiç sarmadı. açıkçası çok sıkıldım sonlarına doğru. böyle bir konu çok daha güzel, hatta oscarlık bile işlenebilirdi. gerard butler da hakkını veriyor herşeyin.
ilk sahnesinden itibaren ağlatmaya başlayan bir film 4 defa izledim tekrar izlerim. bu film bence kötü hiçbir yorumu hak etmiyor. bazı erkekler için sıkıcı olabilir ama film sonuçta bir erkeğin bir kadına olan aşkını anlatıyor.
Swank ve butler çok uyumlu ve başarılılar bence.. film de gayet samimi ve etkili.. yaklaşık 3 yıl önce izlediğim bu film bence en iyi romantik filmlerden biri..