4,1
X-Men Başlangıç: Wolverine hakkında görüşlerin ?
18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film karakterin hikayesinden çok aksiyona eğiliyor.Aslında gayet düzgün bir ilk yarıdan sonra ikinci yarısındaki boks sahnesiyle başlayan gereksiz komedi filme ciddi ölçüde zarar veriyor.Biraz fazla uzun tutulmuş olan son bölümü çok iyi bağlanmış ama esas sorun X-Men 2 nin de Wolverine hakkında hemen hemen bu kadar açıklayıcı olmasıydı.
14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Serinin ilk filmi ile beraber en iyi film Wolverine olmuş.En azından diğerlerine göre kurgusu çok daha iyi,aksiyonu daha iyi ayarlanmış bir şekilde.türün severlerine önerilir.10/8
3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bence haftanın en iyi filmlerinden biri. Zaten Çizgi Romandan uyarlanan filmler arasında en beğendiğim X-Mendi. Bu film X-Men serisinden farklı olarak belki bir karakterin tahlili üzerine kurulu (Wolverine)ama bence X-Men serilerinden hem içerik olarak hem de teknik olarak çok daha üstün ve doyurucu. Hem Hugh Jackman hem de azılı düşmanı Liev Schreiber mükemmel oynamışlar.
5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Ryan Reynolds ve Liev Schreiberi baya bi beğendim. İnanın serinin en iyisi. Yapılan yorumlara bence aldanmayın. geri dönüşe dair bir başlangıç ancak bu denli güzel verilebilir. En azından mutantlar biraz daha sade. 9/10
2 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Serinin ilk 3 filmine saçmalıklarından dolayı burun kıvıran ben bu filmi beğendim. Aksiyonu bol ve seriyi anlamamıza yarayacak ipuçlarını verdi. Serinin tartışmasız en etkili karakteri Wolverine için seriden bağımsız bir film daha çektiler. Bu film hem seriye dahil hem de serinin haricinde ayrı bir film gibiydi. Kadroda star oyuncular olmamasına rağmen konu,senaryo ve oyuncuların kimyası tuttu. Her ne kadar çizgi film geleneğinden gelenlerin bu filmi beğenmemesi olumsuz eleştirileri getiriyor olsada izlenilecek harika bir yapım. Aslında film serinin ilk filmine açıklamalar getiren bir yapım. Bir nevi seriden öncede seyredilebilinir. Çünkü Wolverine niçin devamlı puro içiyor ya da üstündeki deri ceketini neden çok giyiyor. Bu filmde anlıyoruz. Elinden çıkan şeyin adamantiyum elementi ile nasıl yapıldığını anlıyoruz. Gambit'i ilk defa burda görüyoruz. Taylor Kitcsh'e de yakışmış. Cyclops'un gençlik halinide görüyoruz. Velhasıl-ı kelam izleyin...
18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Hayran filmi olduğu belli , sinemasal açıdan pek bir anlam taşımıyor. Özellikle bazı karakterlerin havada kalması ve bir sonraki sahnede ne olacağını bilmemiz iyi bir sinema örneği izlemediğimizin örneği.
1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
X Men severler için beklenen film nihayet geldi. Ben beğendim merak ettiğim bazı soruların cevabını buldum filmde. Güzel bir film..
10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir fantrastik film seyir zevki yüksek ve eyecan dolu imkanınız varsa mutlaka filmi sinemada izleyin efektler süper çünkü belki çok daha iyisini yapabilirledi ama serinin en iyi filmi bence sadece fantastik severler için değil herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
X Men serisini ve Wolverine karakterini sevmiştim.Bu filmin de iyi olacağını düşünüyorum.Bu hikayeden de bir üçleme çıkarırlar bu film beğenilirse.
6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Önceki x-men serilerine göre vasattı bence,wolverine dışındaki mutantlarıda hiç iyi yapamamışlar hele gambit karakterine hayran biri olarak filmde batırmışlar bence...6/10
25 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Diğer bölümler arasında bence en güzeli baştan sona sıkılmadan seyrediliyor ama puanının bu kadar düşük olması beni şaşırttı açıkcası 8 puanı hak ettiğini düşünüyorum...
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
herseye ragmen gorsel ogeler superdı ve ben begendım..onemlı olanda bu fılmın sonunda ne kadar mutlu oldugunuz... dıger karakterlerın şovunuda gormek harıka olur..8 verdım.
20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Seyredilir.X menin nasıl başladığını anlatıyor ama genede bir şeyler eksik kalmış gibi...
28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film tarzım değil ama Hugh Jackman kesinlikle tarzım :Daction-fantastik film sevenleri tatmin edecektir (B) ..***..
6 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bu X Men serilerinin tüm filmleri başarılı zaten.Diğer seriler gibi bir film iyi bir film kötü durumu X men serilerinde yok.belkide Hugh Jackman sayesindedir.Adam Wolverine karakterine kendini tam adapte etmiş.Amerika Birleşik devletlerinin tüm savaşlarını gösteren başlangıç sahneleri gerçektende etkileyiciydi.Wolverinein kardeşini canlandıran aktörde çok iyi.Bu adam daha da çok parlar gibi geliyor bana.İyi iş çıkarmışlar hiç boşa taş atmayın.