X-Men Başlangıç: Wolverine

fahmet62
fahmet62

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bununda devamı gelir
viktor mesela x-man 1-2-3 serisnde hiç wolverine kardeş olduklarndan bahsetmiyor
ama oysaki wolverin başlangıcta kardeşler ve birbirlerini kolluyorlar her ne kadar bi ara düşman olsalarda.
bide değinmek istedğim başka bişey var sayklops magnetonun ogluydu fakat bunu sayklops bilmiyordu cizgiromanında sonradan öğreniyordu ve bu sayede magneto iyilern yanına geciyordu acama magnetonun filmnde buna değineceklermi :S
harunntsc
harunntsc

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film süperdi.sinemada ayrı oluyor.böle filmleri izlemek..gayet başarılı film bence aksiyonla bazen dramı birleştirmişler.çok güzl olmuş.9/10
hassler8
hassler8

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır bu filmi bekliyordum, güzel vakit geçireceğiniz bir film...
sinema
1 ziyaretçi
9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlemeyip evde izleyenler, filmde bir sürü hata buldum diye kendilerini iyi sanıyorlar hatta bazıları sıralama yapmış, okadar hata olurmu bi otur düşün, sizin internetten indirerek izlediğiniz workprint, yani sinema taslağı gibi, işlenmemiş filmde denebilir, akıl var mantık
var wolverinin sırtındaki halatların görünmesine imkan varmı hatta bazı sahnelerde renk bile yok tamamen taslaktan ibaret. filmi sinemada izlemeden yorum yapmayın bence...
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmi kesinlikle sinemada izleyin evde izleme şansım olmasına rağmen sinemaya gittim...anlatılacak fazla birşey yok kısaca 10/10
Babatorik
Babatorik

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Gerek çizgi romanlarında gerekse çizgi filmlerinde en sevdiğim karakterdir Wolverine.ayrıca gambitin de girmesi güzel olmus.inşallah ilerleyen serilerdede butun x-men karakterlerini görürüz.ayrıca filmin workprint (tamamlanmamıs korsan) filmini izleyenler burada nası ipler filan gözüküyor efektler kötü die yorum yapıyo halen anlamıs değilim.bu kadar saf olunurmu yav.
ersenkall
ersenkall

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
efektler harika ama filmde mantık hataları var gibime geldi dokunarak insanları etkileyen mutant çılgın komutanı neden en başta etkileyip kardeşini ortalık yıkılmadan kurtarmıyor.
massa130
massa130

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Benim favori karakterim Wolwerin filmin çok güzel olucağı yönündeyim mutlaka izlenmeye değen bir yapım.
gurthsul
gurthsul

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşa katılmamak elde değil kesinlikle x men serileri çizgi roman uyarlaması olarak çok kötü filmlerdir çizgi roman hayranı olarak bunu net bir biçimde söyleyebilirim sıradan insanlar iyi bir film diye bilir ama bizi uyutamazlar umarım hiç olmassa bu filmde karakterlere sadek kalırlarda iyi bir film olur
karanlikkale
karanlikkale

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu gün yahoo da fragmanını izledim güzel bişiye benziyo merakla bekliyorum valla..
ivanboriysky
ivanboriysky

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
victoru ilk x-men filmindeki haline biraz benzetselerdi keşke.hikayesi güzel bi film olmuş.
tanker26
tanker26

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fragmanlardanda anlaşılacağı gibi film kesinlikle süper.sonunda gambit karakterini filme koymayı akıl etmişler.umarım gambit karakterinede biraz yoğunlaşırlar
erhangeldec
erhangeldec

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hugh jackman ın üstüne bu rolü çok yakıştırmıyorum bence artık wolverine değişmeli daha kısa boylu bir canlandırsa ii olur ayrıca çizgi romanında daha hırçın herzaman kavga için yanıp tutuşan adamımız x men de nedense bir ağırbaşlılık içerisindeydi umarım bu filmde çizgi romandaki çılgın mutant ı görebiliriz
tuntem
tuntem

16 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
cumartesi x mani hemen arkasından melekler ve şeytanları izledim...bence x man bu bölümü izlediğim serinin diğer filmlerinden daha güzel di efektler harika gidin ve izleyin derim berbat internetteki kopyalarıyla yetinmeyin sinemenın havası başka derim...tabi siz bilirsiniz...
recep0687
recep0687

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film Baya Güzel, Kötü Yorum Yapan Arkadaşlara Aldırmayın Onlar Film Tamamlanmadan Sütüdyodan Çalınan Kopyasını İzlemişler.