Boş Oda hakkında görüşlerin ?
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harbiden boş bir film.. ;)
26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kötü bi film deildi bence.gerilim türüne belki çok önemli değişiklikler eklemiyo ama şöyle bi baktığımızda da gerilim filmlerinin çoğundan daha iyi bi yapım olduğunu görüyoruz.belki de oyuncular bu kadar iyi ve tanınmış olmasa aynı etkiyi bırakamazdı,yine de ’’kan ve çikolata’’yı izledikten sonra ’’boş oda’’ iyi geldi biraz.
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerilim tarzında izledigim bana gercekten gerildigimi hissettiren filmlerden biri oldu.filmde bazı karelerde mantıksızlık olsada tarzında iyi bir film. gerilmek isteyenler kacırmasın :)
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat bi filmdi 6 kişiyle film yapmışlar yhaa :) koptumm :) eheuehu
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye başlıyorsunuz, yarım saat araya giriyor, ondan sonra salondan aaaa ne oldu şimdi??? Niye bu kadar erken ara verdi??? Soruları yükseliyor. ( bende o soruları soranlardandım :)) ) Tabi filme gitmeden önce süresine bakmamıştım, genelde 1 saat ilk yarı ve 1 saat veya biraz daha fazla olan ikinci yarıdan oluşan filmlere alıştığımız için bu süre bizlere çok kısa geliyor tatmin etmiyor yani...( en azından ben böyle bir duyguya kapıldım). İlk yarı çok kısa olduğu için tam havaya giremiyorsunuz, fakat ikinci yarı gerçekten güzel, gerilim dozu yüksek, türüne uygun olarak izleyicinin beklentilerini karşılıyor. Bence bu tür bir filmleri sevenler gitmeli pişman olmazsınız yani, süresinin kısa olduğunu unutmayın ama :)), iyi seyirler.
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu filim tam bir yüzkarası ve hüsran.Saçma sapan senaryo.Filimde es geçilen birçok olay örneğin odaya girmek isteyen kişi kapıyı tekmeler açar bir kilitmi bağlıyo veya polisin gelmesi polisler usa’de hep 2 kişi çıkar devriyeye saçma bir filimdi çekimler kötü,kadrajlar diyafram ayarları berbat türkler bile düşük maliyetle bundan iyi çekerlerdi.Neyse uzun lafın kısası vakit harcamaya değmez.
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Konu diğer filmlere benzemiyor. Bu konu, daha iyi bir yönetmen ve senaristin elinde daha iyi malzeme olurdu diye düşünüyorum.
9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film 80 dakka sanırım ve buna rağman ilk 40 dk fasa fiso.ondan sonra biraz ekşın başlıo.ama ne yalan söyleyim pek beğenmedim.hele bazı saçmalıklar varkı mutlaka dikkatinizi çeker eeeyuh falan diosunuz.nese 6,5 dan 7 alır.ama abartacak bişi yok öle
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bende buradaki yorumlara aldanarak filmi bugün sinemada izledim.o kadar da güzel bir film değil.sıradan, senaryosu bildik klasık gerilim filmi senaryolarından farklı değil.otel odasında bir çift onları öldürmeye çalışan otel müdürü.yinede heyecanı ayakta tutmayı başarıyor,oyunculuklarda gayet iyi..
17 Mart 2008 tarihinde eklendi
film insanı ürkütmeyi başarıyor.sonu devamı çekilmeyecek olsada çekilecekmiş gibi bitirilmiş.10 üzerinden 8 veririm.(1 puanı kate beckinsale için)
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Bence Çok Güzel Filmdi Hiç Değilse içinde Saçma Bir Kurgu Yoktu Donnie Darko'dan Bin Kat Daha İyi Bence Oyuncularda Süper Oynamış 10/10
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ismi gibi boş hatta bomboş sıradan daha önce görmediğimiz hiçbir yeni şey olmayan sonunu önceden bildiğimiz filmlerden zaman kaybı izlemesemde olurdu dedim
6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Vakit öldürmek için seyredilebilir
30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en basit ve özensiz filmi vakit kaybı
5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok kararsızım.Büyük bir Kate Beckinsale hayranı olarak koşa koşa gittim gördüm.Beğendimde aslında ama seyrettikten sonra 'ee gerisi nerde?' diye sormadan edemedim.Yanlış anlaşılmasın film güzel ama çabuk bitiyor gibi geldi bana.Belkide Kate'e doyamadığımdandır...