Boş Oda hakkında görüşlerin ?
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinemada sans eseri izledim ve cok guzeldı.fılmın icinde hıssettım kendımı .sonu bıraz daha degısık olsa super olabılırdı.sonunu cok basit ve klasık yapmıslar.konu ve gerılım super...
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmde nasıl kaçırıyorlar anlamıyorum.Gece
bir polis vuruluyor,merkeze geri dönmüyor;sabah tekrar arıyorlar polisi ''biz zaten bi ekip gönderdik diyo''Eh be gerizekalı ne zaman yolladın? geri döndümü? Butun bu tarz filmde bu ayrıntıyı kaçırıyorlar...Buda beni deli edio :/ Onlarca filmde amerikan polisini övüyolar,bunlarda ise afganistanda polislerden farksızlar...Arkasını arıyan yok :D komik...
4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Vakit Kaybı...
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve gerilim dozu yüksekti.Ancak sonu daha ilginç ve güzel olabilirdi.Sonu hariç güzeldi.
1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben böyle berbat bir film izlemedim çok saçma ve vakit kaybından başka bir şey değil...
27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok siradan bir filmdi.. Hicbir ozelligi yoktu.. evinizde izleyin :D
6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film gitmeye bile değmez konu olark son derece basit sadece cekilmek için yaplmş bi film gitmemenzi tavsiye ederim
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Flim kötü değildi çok ta güzel sayılmaz oyuncuları tanımama rağmen güzel onamışlar bence fena değildi.
21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerilim diye ben bu filme derim sahneleri oldukça gerçekçiydi konu itibariyle de bence klişe bir film değildi.Spnu belki testere de olduğu gibi daha şaşırtıcı bir şekilde bitebilirdi gene de izlenmeye değer bir film karanlıkta izlememenizi öneririm:P
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Luke Wilson yerine başka bir oyuncu olsaymış çok daha iyi olurmuş diye düşünüyorum.. Evet, izlemezseniz çok şey kaçırmış olmazsınız, bu doğru..
16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
değişik bir senaryosu var,sıradan korku filmlerinden değil,biraz basit kaçıyor bazı yerler ama genede izlenmesi gereken bir film bence.
22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
pek fazla sıkmayan fazlada eğlendirmiyen boş zamanı geçirmek için izlenebilir ama filmin müziği mükemmel
25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film cok akıcı gerilimi sevenler icin tavsiye edecegim bi film.
26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ufak tefek mantık hataları dışında, izlenilebilitesi olan, sürükleyicibir film.
27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenilmesi gerekilen bir gerilim filmi..!

Tavsiye ederim...!