Berbat bir film . Zaman kaybı . Son derece klişe . İzlemenizi tavsiye etmiyorum . Hem paranıza hem zamanınıza yazık . Ben hiç beğenmedim . Türk kardeşlerimizin yaptığı amatör korku filmlerinden hiçbir farkı yok.
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
bende filme yeni gittim ve malesef bileti alırken filmin süresine bakmadım.film 80 dakika seans arasına girdiginde hadi canım sakamı bu dedim.film o kadar sıradanki gerci 80 dakika bile tahamül edilmiyo.son cıkan bütün filmleri izlediyseniz,zamanımda cok diyorsanız gidebilirsiniz.ama su an bu filmden kat kat güzel kan ve cikolata var ona gitmenizi tavsiye ederim .Kate Beckinsale nın cazibesine kapılıp filme gitmeyin. sanki bana biraz oteli anımsattı.kısacası film vasat
Arkadaşlar profesyonel bir filmci olarak bu film bana daha çok macera gibi geldi.Korku ve gerilimden çok uzak klasik bir film olmuş.Bir kadın bir erkek yolda giderken araba bozulur bir otel bulurlar otelde hırsızlar vardır falan çok saçma buldum ama seçim tabiki sizin ama beklenenin çok çok altında bir film.
filmi izledim sinemada ve bence super ama cok kısaydı en önemlı ozellıı de bedavaya cekılmıs olması toru topu üç tane kursun kullanılmıs ama fena gerıyo acıkcası..izleyin derim