JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
28 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Çok başarılı olduğunu düşündüğüm girişteki savaş sahnesinden sonra iyiden iyiye video filmi havasına bürünüyor.Aslında hiçbir iddiası olmayan birçok video filmi bile kendini izletmeyi başarırken ''Mutant Chronicles'' gittikçe çekilmez oluyor.Sonuna kadar sabredebilmek bile büyük başarı.
Kötü değildi, sadece vasattı ^^ Gereksiz ayrıntılar ver ve ortalarında sıkıyor biraz :( Ama sonlarında biraz heyecan geliyor ve biraz kurtarıyor filmi.
Konusu ilginçmiş ama keşke daha iyi kurgu olsaydı :(
bence 10 numara bir film tavsiye ederim fantastik tarzda sevenlere. kötü yorum yapanlara gelince her filmin kolları var tarzları var aşk filmini sevenler muhtemelen kötü yorumlar yapacaktır film genelde iyi... iyi seyirler...puan 10/10
ya tmm kötü film de bu kadar da yerden yere vurulacak kadar değil.. mesela mutantlar güzel olmuş... ayrıca yok ron perlman nası yardımcı rol oynamıs... yok perlmana yakıştıramadım falan ... kim ya ron perlman??? ben bi Hellboyda duydum adını bi de bikaç filmde abudik gubudik rollerde.... Malkovich gibi bi adam filmde toplasan 10 dk ya var ya yok... ne perlmanı??? Vasat film.... ben sadece yorumlarınızın saçma oldugunu sööliim istedim...
Ron Perlmana yakıştıramadım ! Gerçekten izlediğim en kötü 2 filmden biri. 10. dakikadan itibaren filmde bir sürü saçmalık olduğunu görüyorsunuz. İnanılmaz bir konu kopukluğu var hiçbir kısım birbiri ile bağlı değil gibi. inanılmaz mantık hataları var. filmin başında Ron Perlmanı kurtaran arkadaşını sonunda kurtarmaya çalıştığı sahnede dikkat edin ilk kısımda alın kısmı kanlı ikinci görüntüde kanlar yok :) resmen komedi. Böyle ucuz film görmedim !10/1 (eğer sıfır olsa sıfır verirdim !!!)
kıyamet sonrası filmleri oldum olası severim buda beni yeteri kadar memnun etmiş sayılır.En azından atmosferi itibariyle öyle.B filmi sevenleri ve türe ilgi duyanları memnun edecek bir yapım.
bence farklı olmuş bir kere seneryo güzel ve inançları sorguluyor tamam dört dörlük bir film değil ama fantastik film sevenler ve yaratıklı film sevenler bilim kurgu sevenler izlemeli görsel efektlerde güzel izlenmeli
O kadar da kötü değil kesinlikle. HA film zaten 45 dk sonra hafif bir anlam kazanmaya başlıyor. Ortam yani sahneler - atmosfer iyi. Oyunculuk namına pek bişi bulamasanız da arkadaşın dediği gibi evde dvd ortamında izlenebilecek bir film.
Hayatımda bu kadar kötü uyarlama film görmedim. Ne dvdsini alıp izleyin, ne de internetten oradan buradan indirmeyi deneyin.yazık para ve zaman kaybından başka bişey değil...