yunus-khrmn1987
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu nasıl bır fılm ya bu fılmın senaryasunu yazan ınsanı cok merak ettım yazık kı para verıp bu fılmı yapmıslar yazık kı bosuna paramız gıttı ve vaktımız oldu lutfen bu fılme gıtmeyın 2. fılmı felan cekerler sonra bu ınsanlar para kazanmamalı sonra bos yere yer ısgal edıolar :((
bu kadar iyi kadro bu kadar basit karanlık bi filmde nasıl oynamışlar anlamadım çok daha iyi olabilirdi paranıza değmez emin olun çok daha iyi tercihler var vizyonda türünün severiyseniz izleyin ama değilseniz ev sinemasına saklayın 105
İzleyip izlememekte kararsız olanlar için söylüyorum. Film vasatın üzerinde bir bilimkurgu filmi. Aksiyon, efekt fena değil. Sürükleyicide . Bazı mantıksal hatalar ve senaryonun çok derinsel işlenmemiş olmasına rağmen izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle resident evil, doom tarzı filmlerden hoşlananlar için tatmin edici olacaktır 7.5/10
Ben bu filmi izleyeli yaklaşık 2 ay oldu yeni gösterime girmesi ilginç.Bana göre kötü bir film hep aynı konu seçilmiş adam kehanet falan filan zırvalıkları. Boş vakitte ancak meraktan izlenebilir.
Filmi şimdi izledim, yorumlara baktım "tamamen bilgisayarla yapılmış çok belli" gibisinden eleştiriler var, arkadaşlar sihirbazların yaptıkları da gerçekten ibaret değil "bu bizi kandırıyor" gözüyle bakarsanız hiçbir sihirbazlık gösterisinden keyif alamazsınız, sanırım anlatabildim..
herkes filmin çok basit.bilgisayarla yapıldığının çok bellii,kısaca kötü olduunu sölyorarkadaşlar bu film b-moviediryani bu bir türözellikle bu tür filmlerin hayranları var onlara yönelik..herkes beğenemez ..bende beğenmedm
kesinlikle izlemenizi tavsiye derim. son zamanlarda animasyon ve gerçekliğin birleşimi olan izlediğim en iyi filmdi.kurgu, konu ve tabiki animasyonlar oldukça başarılı. zamanınızı boşa harcamayacağınız güzel ve keyifli bir yapım.
Mutant Günlükleri adını duyunca çok heyecanlanmıştım. Birden X-Man çağrışımı yaptı bende,ama izleyince X-Man serisinin yanından bile geçemeyeceğini gördüm. uğradığım hayal kırıklığını/engellenmeyi tarif edemem.John Malkovich diyorlar ,filmde 10 dk görünüyor.:)tek olumlu/beğendiğim yanı dövüş sahnelerinde Sin Cityi andıran efektlerin kullanılmış olması.ancak 10 üzerinden 4 veririm bu filme.tam bir fiyasko...