Değişik bir film. Neredeyse hiç müzik yok bu da doğallığı hissettiriyor filmde. Çatışmayla biten bir uyuşturucu alışverişi ve sonrasında olay yerine gelip parayı alıp kaçan adam. Sanki her zaman böyle olaylara alışkınmış veya sanki bu anı beklermiş gibi zekice planları var. Arkasındaki psikopat katil ise kendine has bir silahı var ve o kapıları açma şekli oldukça ikonik. Bir de şerifimiz var, olay yerine sonradan gelip tahminler yürütüp bir nevi seyirciye yardımcı oluyor. Kendini yetersiz de hissediyor. Emekliye ayrıldıktan sonra boş hissediyor. 3 ana karakter var. Şahsen sadece psikopat katil rolünü oynayan Javier Badem( ses tonun da baya iyi) dışında oyunculuklar aman aman değil. Veya katilin tipi gereği bana iyi gelmiş de olabilir bilemedim. Onun dışında çok iyi diyebileceğim bir şey yok.
sonda kadın öldü mü, o şirketteki adam ne alaka ? havada kalmış gibi hissettim bazı şeyleri. Katil Anton Chigurh karakteri dışında beğendiğim pek bir şey yok.( Pompalıya susturucu takmış değişik bir silahı, kendine has ürkütücü konuşma şekli ve duruşu, tarzı, kapı açma yöntemi, canını sıkana yazı tura uygulatması vs.)