4,2
Küçük Gün Işığım hakkında görüşlerin ?
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gördüğüm en iyi kadrolardan bir tanesi!tavsiye ederim.izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi
9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film küçük kızlarının katılacağı güzellik yarışması için ailesinin ona destek olmasını ve yolda geçen öykülerini anlatıyor. çok güzel olmasada izlenebilir bir film.
15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Oskarın en büyük adaylarından biri. Tekrar izlemek istemesenizde ortaya koyduğu senaryo ve kurgu harika. İzleyin Mutlaka
14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sinemadan çıktığımda yüzümde uzun bir süre gitmeyen bir gülümseme kaldı.Çok güzeldi.
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Oyuncuların senaryoyla bütünleşip ortaya küçük senaryolardan bile nasıl işler çıkarılacağını gösteren harika bir film gerçekten ...Karakterler oyuncularıyla müthiş performansı ve ustalığı sayesinde nakış gibi işlenmiş filmde ..Benim gibi dedenin canlanmasını bekliyenler eminim olmuştur :)Sonu biraz açıkta kalmışta olsada Bu güzel sımsıcak filmi alkışlıyorum ...9
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi eleştiriler barındıran son derece samimi ve sempatik bir film.
21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence bir konu bu kadar gereksizce uzatılabilir....filmin sonu iyi olsa filmi kurtaramamış.izlemeyenlerin hiçbirşey kaybetmeyeceği bir film bana göre
28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tatlı bir tebessümle akılda kalabilen bir film..herşeyi oscara göre değerlendirmemek gerek, oscarın kriterleri nedir, ne kadar ,doğrudur tartışılır..senaryo başarılı, insanlara unuttulan değerleri hatırlatan sıcacık bir film...milyonlarca saçma, ün yapmış filmlerden biraz sıyrılıp dinlenin derim..durun, düşünün, kendinizi bulun derim...
22 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlenesi bir film,kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz sıcacık....final olağan üstü
10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bi film olarak duydum ve isledim ama bekledigimi bulamadım...Ders verilmeye calısılmıs ancak, olay akısındaki kopuklar sayesinde basarılı olunamamıs..
Ancak diger Amerikan filmlerinin aksine ev ahalisinin maddi sıkıntılar cekmesi pek de alısık olmadgımız icin deginemye deger diye düşünüorum:)
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
harika bir film! izlerken eğlendiriyor. komedi ve dramı bir arada çok güzel işlemiş.
1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyenlerin açısından düşünemiyorum. mükemmel bir film. hiç bir film maliyeti ile ölçülemez. filmde verilmek istenen verilmiş. sadece bakmak değil görmek lazım.
31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
dört dörtlük bir yapım.kaybedenlerin tatlı,umut ışığı taşıyan hikayesi.selamsız bandosunu,muhsinbeyi,züğürt ağayı andırdı bana tarzı.allen arkin değil sadece bütün oyuncuları hakkıyla oynamış.ne diyebilirimki seyrettiğim en tatlı filmlerden biri.
29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yaklaşık iki saat önce boş vakitmde ne yapsam diye düşünürken arşivimdeki bu filmin bu hafta Türkiyede vizyona gireceğini gördüm, izlemeye karar verdim.

Benzeri RV kadar iyi, aldığı ödülleri sonuna kadar hakeden bir film.

İzlemediyseniz mutlaka izleyin, ben ayrıca sinemada da izlemeyi düşünüyorum. (10/7)
14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sıkıcı şeyleri bırak, ne istiyosan yap.sadece mutlu ol,bir saçmalığı çılgın bir eğlenceye dönüştür.Hayat bir karnaval.İşte bu güzel filmden bana kalan çok güzel şeyler...