beklentilerimin altındaydı..konu güzeldi..jason statham harikaydı fakat aynı harikalık jet li de yoktu..izlenebilir fakat çok büyük beklentilerle izlemeyin...
aksıyon dozunun klasık jet li filmleri kadar yuksek olmadıgını kabul edıyorum ama gercekten kaliteli bir film.gruplar arası cekısmeyı ıyı yansıtmıslar.sonu da ınsanı ters koseye yatırıyor
bu film için söylenecek tek bir kelime var: mükemmel bir film.filmde aksiyon hiç hız kesmiyor artı senaryosu da bir o kadar etkileyici.gerçekten tebrikler. darısı bizim türklere.
8.6 almış ama yorumlarda yüzdesi düşük gözüküyo..bence sıkılmadan çok rahat izlersiniz zaten jason statham gibi kötü filmi bile izlenen bi adam oynuyo jet li yi fazla sevmem ama filmin sonunda kesin seveceksiniz..sonu biraz daha anlaşılır olsaydı perfect bi yapıt olabilirdi ama asla kötü denemez..
Aksiyon deyince ilk akla gelen isim tabi ki Jason Statham , buna birde jet li eklenince seyir zevki yüksek bir film ortaya çıkmş .Gayet güzel bir aksiyon olmuş. Daha iyi olmalıydı diyen arkadaşlara da şunu söylüyorum : Daha iyi olsaydı baş yapıt olurdu.
İzlediğim en iyi 10 filmim içinde yer alıyor. Senaryosu süper. Aksiyon sahneleri gayet güzel. En önemlisi etkileyici bir sonla bitiyor. Gerçekten şok oluyorsunuz. 10/9 verdim. Mutlaka izleyin diyorum!