dövüş ve aksiyon sinemasının iki devi karşı karşıya gelirse oluşacak tüm heyecan ve harekete hazır olmak lazım filmi izlemeden önyargıda bulunanlar hata ederler gercekten beklentileri karşılayan bir film.tebrikler
flimi dün izledim gayet güzeldi aman aman degil zor ölüm 4 teki aksiyonda yok ama çok beklettimiz olmadan gittigimizdenmidir nedir flim arkadaşımla benim hoşuma gitti jet li bayaga iyi ve karizmatik
Hakkındaki eleştirileri fazla acımasız buluyorum.Filmin Senaryo öbekleri o kadar da kötü değil.hele ki sürpriz sonu bile bu filmin en az 8 p almasına yardımcı olmalı.Ben oyunculukları ve kurguyu da beğendiğim için 9 verdim.
Filmin son 10 dakikasına gelene kadar içinizden "ne kadar da komplike bir film, bu kadar karışıklığa ne gerek var..Niçin sürekli grupları birbirine düşürüyo yada kimin için çalışıyo bu rogue denen adam" gibi sorular soruyorsunuz kendinize ve yine son 10 dakikaya kadar ki bölümde ne izlediyseniz ona göre cewaplar veriyorsunuz..
Lakin her sey son 10 dakikada anlam buluyor ve de parçalar tamamlanıyor..
Fazlaca zeki bir kurgu,sağlam oyunculuklar..4/4 lük olmadığını söylebilirim lakin finali beni şaşırtan filmlere karsı her zaman sempati duymusumdur..
filmde yeterince aksiyon var ama başrolde jet li ve jason statham olunca daha fazlasını bekliyosunuz tabi.bu yüzden yeterli olmayabilir;ama kurgusu gayet başarılı izlediğinize pişman olmazsınız.8/10