3,9
Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan hakkında görüşlerin ?
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
birinci filmini sinemada izlenecek film kalmayınca rastlantı eseri izledim.Ancak iyi ki de izlemişim diyorum kendime 2. filmini sabırsızlıkla bekliyorum
6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
fragmanı youtube de var filmin ingilizce adını yazın çıkıyor ordan bakın nasılmış...bence güzel bir film bende ilkini sinemada izledim sonra cdsini aldım...o savaşın olduğu sahne süperdi...cadının ölümü falan...TÜRK Lokumuna değinmeleride güzeldi...
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
buna çocuk filmi diyenleri anlamıyorum çok güzel bir film üstelik yetişkinlerde izliyor yani anlıycağınız efektlerine ve kurgusu sayesinde 10/10
8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Merakla bekliyor olacağım, kitaplarına bakarsak, aslan cadı ve dolaptan daha hareketli, daha heyecanlı bir film bizleri bekliyor ;)
18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben büyük bir fantastik sinema hayranıyım bu konuda yüzüklerin üzerine film yapılabilirmi bilmiyorum ron olaraksa ejderha mızrağı serisi rakip gösterlebilir. İyi bir yönetmenle hatta bu romandan harikada bir fil çıkar diye düşünüyorum. Narnia günlüklerine gelince fıragmanını izledikten sonra kesin bu filme gitmeliyim diye söyledim. Ama film bitip çıktıktan sonra buda neydi dedim. Emeğe asla saygısızlık etmek istemem ama vasatın altında bir filmdi. filmde o fantastik ruh yoktu sanki haytın içinden bir konu anlatıyordu. Romanı okumadım ama sanki bu iş bu yönetmene göre değil tama shrek güzeldi ve hoştu ama bu yönetmenden ancak shrek çıkar sanırım. Oysaki BU filmi Tim Burton çekseydi ne harikalarla karşılaşırdık. Yada Roberto Rodrigez harika iş çıkarırdı. neyse ikincisininde pek iyi olacağını pek zannetmiyorum.
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok vasat bir yapım ilk filmi aşamamış....
15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ilk tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmıştı, konu irdelenmemiş, karakterler yeteri kadar anlatılmamış ve diyaloglarlar çok zayıftı. Ayrıca oyuncu sayısı çok az olmasına rağmen oyunculuk gerçekten insanı bu filmden soğutmaya yetiyor tabi küçük kızımızı ayrı tutuyorum
11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tüm serisini okudum ''büyücünün yeğeni'' ve ''at ve çocuk'' u atlamaları yanlış olmuş çünkü bu bölümler çok önemliydi narnia nın ortaya çıkışı gibi önemli şeyler vardı. 1 i atlayıp 2 yi yaptılar 3 ü de atlayıp 4. filmi yapıyor olmaları saçmaca olmuş ama yine de Prens Caspian ı sabırsızlıkla bekliyorum ama en güzeli sonuncusu yani ''son savaş'' narnia ya bayılıyorum harry potter dan bile güzel bence kitabını merak eden varsa hemen alıp okusunlar bence harika bir seri
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
birçok yönden oldukça zayıf bir film.birkac yaratık ekranda gösterilerek,değişik ırklar varmış gibi gösterilmeye calısılmıs ama,olmamıs..film boyunca birkac tuhaf yaratık etrafta koşusturuyor hissinden baska bi sey katmamıs filme.kurgu zayıf.fantastik filmleri cok sevmeme rağmen.bu filmi sonuna kadar izlemeye tahammül edemedim.filmin dvd si için harcağım paraya acıdım valla.zaten,iyi bir sinema izleyicisi iseniz,beğenmiyeceksiniz muhakkak.otoriteler tarafından da beğenilmeyen,vasatın bile altında,sıkıcı,özgünlükten uzak bi yapıt.anlıyacağınız,boşa vakit kaybı..yetişkinler için.cocuklar içinse,eğlenceli olabilir..
25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ilK filme göre baya sönük kalmıs.82 puan fazla bence.Daha güzel film yapabilirde.Oyuncular dha iyi olsaydı keşke 10/7.3
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
keşke uyuyan miskin aslan yerine cadı çıksaydı sahneye film daha haraketli ve gotik bi atmosferde geçerdi bence bu serinin en büyük zaafı bu oldu ilk filmin fantastikliğini yakalayamamış !

genede güzel ...
30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ilk filme fragmanında gördüğüm savaş sahneleri yüzünden gittim ama beklediğim gibi diğildi daha çok küçük çocuklara hitap eden bi filmdi umarım ikincisini daha güzel yaparlar ilk film savaş sahnesi dışında sıkıcıydı çünkü
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
yani kötü bir filmdi bence.diyaloglar saçma sapan,efektler kötü,sıkıcı,oyunculuk rezalet...paranıza yazık..
28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu filmin yüzükle asla karşılaştırılmaması gerekiyor çünkü bu film daha çocuksu ,yüzüklerin efendisi mükemmel bir film narnia nın ilk filmi yeterince güzeldi ama bu film o kadar güzel olmamış senaryosu hiç büyüleyici değil çünkü olacaklar tahmin edilebiniyor bu yüzden konuyu geniletmeleri gerek bence...
17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel olmuş.ayrıca da ilk filmde edmunda duyduğumuz iticiliği sempatiye dönüştürmüşler.ikinci film de benim üzerimde birincideki etkiyi yarattı filmi izlerken narnia ya ben de onlarla girer gibi oldum.bu belkide oyuncuların kabiliyeti ama film herşeyi ile harikaydı.