3,9
Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan hakkında görüşlerin ?
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı bir filmdi fantastik filmleri sevdiğim halde hiç beğenmedim,görsel olarak çocuksuydu ancak konu olarak çok ağırdı ve her fantastik filmde beklediğim akıcılık yoktu....10/5
14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
genel olarak daha hareketli ve güzel bir film olmuş..serinin başındaki çocuk filmi havası biraz daha kalkmış..yalnız kitapları okumadığım için merak ediyorum her filmin sonunda geri mi dönecekler ingiltereye??sonuç olarak güzel bir filmdi..
sinema
1 ziyaretçi
19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Olmamış, olmamış, olmamış....

İlk film nerde bitti, ikinci film nasıl başladı...

Peter, filmin başlarında okuldan çocuklarla kavga ediyor ve dayak yiyor, ama Narniaya gelince krallara, askerlere meydan okuyor...saçmalık! Şimdi bir çocuğun daha ilk seferde karşılaştığı bir kralı nasıl yenmesine mi kızarsın, yoksa bir büyük bir kralın bir çocuğa nasıl yenilmesine mi kızarsın? Ayrıca sen bir kralsın. 4 tane çocuk çıkmış karşına ve sen onu bu kadar ciddiye alıp tüm ordunu toplayıp karşısına geliyorsun. Bu mu krallık? Oraya Aragorn gibi biri lazım :D

Bu dört kardeş filmde hiç ama hiç kahramanca ya da cesurca görünmüyorlar. Acaip pısırık duruyorlar. Yani bence Narniaya Achilles gibi biri lazım :D
Birebir savaş sahneleri o kadar basitçe ki kahramanlarımız kılıçlarını bile düzgünce tutup sallayamıyorlar. Achilles gibi dövüşecek biri lazım :D

Ayrıca bu filmde, Narniaya gidiş-geliş yolculuğunun gizemi kaçmış! Tramvayın orda birden Narniaya geçiş yaptılar(kendileri bile nasıl olduğunu anlamadılar) ve yine o şekil de tramvayın oraya geri geldiler. Narnia Günlükleri değil de, sanki Kelebek Etkisi gibi. Oysa ki ilk filmde kullanılan dolap çok gizemliydi. O şekil devam etselerdi.

Filmin tek beğendiğim yönü ise kostümler ve Narnia'nın o güzel manzarası.

10 üzerinden 6 puan veriyorum. Aslan için!
5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Cikmasini dört gözle bekledigim filmlerden bir tanesi. 2007 yılında yazıyor umarım en kısa sürede Türkiye’ye gelir.
13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
http://www.imdb.com/video/trailer/me60638658Buyrun,filmin fragmanı.Tek kelimeyle harika görünüyor:)
12 Mart 2008 tarihinde eklendi
herne kadar kitabı okumasamda ilki başarı yapmış bi film fragmanıyla bile iş yapar ama umarım sadece güzelliği fragmanla kalmz..
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gercekten mükemmel hani renkler ve zewkler tartışılmaz ama bu filmi beğenmeyenler sanırım popolari ile filmi izlemiş
30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ilki kadar olmasada buda çok güzel, 3. filmi heyecanla beklioz sanırım 2010 da çıkıomuş
2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
iyi filmdir ama mükemmel filan degil.Buram buram yüzüklerin efendisi kokuyordu bu cok hosuma gitti ama ilk filmdeki o masalsı anlatım azalmıstı.7/10
14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
serinin ikinci filmi ilk filme göre daha karanlık bir tonda geçiyor ve hafta sonu aile için haftasonu filmleri türü olmaktan çıkıyor ilk filmi hatırlarsanız pastel renkten öte bir şey yoktu filme dönereksek film narnia nın 1300 yıl sonraki halini gösteriyor ilk filmde narniya yı kim yönetecek diye bir sorun varken bu filmde narnia ya ait tum ırklar birleşip varolmak için ortak bir düşmana ;insan ırkına direnmek zorundalar ki artık narniaya ait bir çok şey yok olmuşken.dört karakterimiz ülkesinden kovulan prensimiz tarafından narniyaya çağrılırlar karakterlerimiz aradan geçen bir yıla rağmen başdöndürü bır hızla anlarlar her şeyi ve birden savaşın ortasında bulurlar kendilerini varolmak için insan ırkını yenmek şarttır.film gerçekten ilk filme göre daha olgun bir film olsada yide de aile filmi olmaktan kurtulmamış görsel efektler fena olmamasına karşın film bir süre sonra acelesi var gibi herşeyi başdöndürücü bir hızla geçiştiriyor bu geçiştirmelerden sonra sarsıcı bir şey gelecek sanıyor insan ama olmuyor nedense üstelik film dahil ettiği bir çok yan karakteri işlemiyor bile ve ilk filme herhangi bir flashback söz konusu değil filmin bu tutumu benc zararlı lord of the rings ve harry potter gibi seriler bir yıldan daha kısa bir süre zarfında vizyona girdiği için unutulma söz konusu değil ancak ikibuçuk yıl sonra vizyona giren ikinci film bir kaç flashback yapmalıydı bence
boş vaktinizi değerlendirmek ve birazda pastel renklerle bezenmiş kaliteli görsel efekt istiyorsanız izleyin
20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hayatımın sıkıcı filmlerinden biri idi
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence ilk filmde çok daha berbat olmuş yani ilk film fena deildi hatta gayet gzeldi de denilebilir ama bu filmi o kadar abartmışlarki insan o japon çizgi filmlerini hatırlıyor. Fazla puan verilmiş sadece çokj abartılı film severlerin sıkılkmadan izleyebileceği bi film bendenb 6 aldı. Tazvsiye etmem..
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Son yıllarda çıkan en iyi fantastik filmlerden biri ve aldığı puanı sonuna kadar hakediyor.İzleyici başından sonuna kadar alıp götüren bir senaryo var.Oyunculuk harika,efektler harika...İzleyin asla pişman olmayacaksınız!10/8
20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
süper bir filim dersem inanırsınız diymi zaten kötü diyenleri anlamıyorum aslında sevmiyordum ama zorlada osa gittim ve birdaha gittim ve bir daha ben e gitmemezlik etmeyin süper bir film herkese ama herkese tavsiye ederim gidin görün
18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
aslan cadı ve dolapın yanına bile yaklaşamamış. sinemada izlenecek bir film değil bence. ilk filmi izlemeyenler çok şey bulabilirler ama ilk filmi izleyenleri bu ikincisi kesmeyecektir. çok basit ve kopuk olmuş. sinemaya giderken işin maddi yönünü düşünüyorsanız paranızı bu filmle harcamayın derim. çünkü bu filme ikame edebileceğiniz çok daha güzel filmler var.