3,6
Organize İşler hakkında görüşlerin ?
13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Oyuncular iyi,senaryo kötü,sonu klasik ve saçma öle kendi halinde orta şeker bir türk filmi...!!!5.5/10
7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
güzel eğlencelik bir film ama kesinlikle doyurucu değil filmin en çok gülünen yeri cem yılmazın olduğu ve kendisinin hiç gülmediği sahneler oda zaten 2 sahnede var gelin siz anlayın gerisini bence 10/ 6 lık bi film iyi mısır yenir ve cola içilir
8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi.ben daha farklı düşünmüştüm.hiç değilse biraz komiktir diye düşünmüştüm.ama komikliği bi kenara bırakırsak fena deil.
28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ben filmi pek beğenmedim açıkçası..Belki de Yılmaz Erdoğan'dan daha iyisini beklediğim için,çok şey bekleyerek gittim ve bu yüzden beklentilerimi karşılayamadı..Kastettiğim sanatsal anlamda birşey değil, yani ben filme gülmek için gittim ama 1-2 sahne dışında pek komik değildi bence.
16 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmin ticari açıdan başarılı olacağı kesin,harcadıkları 5 milyon doları fazlasıyla geri alırlar.Umarım hırsız var gibi bir fiyaskoyla sonuçlanmaz.Gerçi cem yılmaz gibi bir faktörün olması çok şeyi değiştirebilir,örneğini ilk vizonteledede görmüştük,merakla bu filmi bekliyoruz.
7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
başrolde istanbul diyenler ne kadar da haklılar...
herşeye rağmen baya eğlendim filmi izlerken.. müzikleri de çok hoştu.. kısa süreli iyi vakit geçirmek isteyenlere bire bir..
11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Vasat bir film belki de beklenenlerden dolayı öncelikle film kesinlikle komik değil aksiyon sahneleri ii,İstanbul çekimleri güzel ve müzikler başarılı bunun dışında anlatmak istediğim filmin tekniği ii kendisi boş...
25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
cem yılmaz toplam 10 dk. sahne almış güldüğüm sahne sayısı 10 dk. Tabi yılmaz erdoğanı takdir ediyorum ama bana göre yaptığı en kötü film. inşallah bi dahaki filmde telafi eder ve cem yılmaza daha çok rol ayırır.
27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Sabırsızlıkla beklediğim filmi sinemaya girdiği gün izledim.Ama hüsrana uğradım .Zaman geçirmek için izleyebilirsiniz.
10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
cok buyuk umutlarla gıttım herhalde ondan oldu cogu sınema sewerle ters dustugum bır fılımdır basarısız buluorum ben konu ıtıbarıyle vasat ama goruntu kamera teknıklerı guseldı ben vasat derım yınede
26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar gidin görün evet çok çok komik değil ama sürekli gülüyosunuz ben eskiden derdim di türk sinemasına para vermem.ama yavaş yavaş verdiğimi hissediyorum..neyse istanbul manzara çekimleri harika yapılmış.çekimler güzel ama seslendirmeyi çok fazla beğenmedim açıkçası ya da benim gittiğim sinemada ses sistemi ii değildi.neyse kısaca bi izlemekte fayda var derim.iyiseyirler
26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
çok merak edip de sinemaya gidip görülecek bir film değil. gidip görseniz de bir şey değişmez. istanbul manzaraları bir harika. şu an vizyonda olan 3 türk filmin içinde en izlenilebilir olanı bu sanırım. yine de fena değil.
25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Olmamış , olmamış olmamış....Tamam bazı yerleri gerçekten komikti güzeldi ama ben mi çok şey bekleyerek gittim bilmiyorum beklediimi hiç veremedi bu film bana.Bu kadar usta bi araya gelmiş film vasatın üstüne çıkamamış hayret eilecek bi olay gerçekten..Filmdenm çok bi şey beklemeyerek giderseniz belki hoşunuza gider ama siz de benim gibi tüm o yapılan reklamlardan etkilenip müthiş bi film bekliosanız hiç gitmeyin derim ben çünkü yok öle bişey bi kere cem yılmaz direkt yardımcı oyuncu rolünde ama sağolsun yine filmdeki en komik ssahneler onun eseriydi..Altan Erkekli çok ikinci planda kalmış oyunculuğunu tam sergileyememiş -ki bence şu anda Türk sinema ve tiyatrosunun en kalite oyuncularından bi tanesi kendisi- son olarak Tolga Çevik'i tebrik etmek istiorum gerçekten tüm film boyunca müthiş oynamış helal olsun ...Umarım yılmaz erdoğan bi dahaki sefere bizi hayal kırıklığına uğratmaz ve tıpkı vizontele gibi bi filmle çıkar karşımıza organize işler ona yakışmıyo çünkü....
31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Film, bence pazarlamasından kaynaklanan bir hatayla izleyicinin beklentilerinin altında kalmış ve beklenen ilgiyi görememiştir. Yılmaz Erdoğan'ın, bırakın G.O.R.A.'yı diğer filmlerini bile izleyici sayısı bakımından geçme hedefini sağlayamamıştır. Ha, belki ben yanlış anlamışımdır Yılmaz Erdoğan'ın zaten böyle bir hedefi yoktur, onu bilemem!
Pazarlamadan kaynaklanan hataysa Cem Yılmaz'in fragmanlarda sanki başrol oyuncusuymuş gibi gösterilmesinden tutun da kimilerinin dediği gibi (ki ben buna katılıp katılmama konusunda hala karasızım) komedi filmi olmayan bir filmin komedi filmi gibi gösterilmesine vardırılabilir. Beyazperde eleştirmenlerinden birinin de yazısında belirttiği gibi BKM'nin hemen hemen her oyuncusuna rol çıkartma endişesi de bence filmin kompozisyonunu bozmuş senaryonun (veya filmin gidişatının diyelim) kimi zaman adeta bölük pörçük gözükmesine sebep olmuştur. Bence Yılmaz Erdoğan bundan sonra daha profesyonel gözükmek istiyorsa aynı ekiple çalışmaktan vazgeçmeli (gerçi BKM'nin birkaç genç oyuncusunu bu filme dahil etmeye çalışmış ama) kendisine yeni yetenekler bulmalıdır (Emir Kusturica'nın genellikle yaptığı gibi). Dünya Sineması'na baktığımızda aynı oyuncuyla (veya aynı bir iki oyuncuyla) çalışan başarılı yönetmen örnekleri vardır (Scorsese-De Niro ikilisi gibi) ancak sürekli hemen hemen aynı kadroyla filmler yapmak bence profesyonelliğe çok sığmamaktadır.
Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim; o kamera o teknik ekip bende olsa ben de o güzel İstanbul görüntülerini çekerim; yani burda da bir yönetmenlik başarısı görmemekteyim.
Burda eleştirinin dozu biraz kaçmış gibi görünebilir ama ben Yılmaz Erdoğan'ın oyuncu ve yazar kimliğini (en azından şimdilik) başarılı bulur ve severim kendisini. :)
Filmden de izlerken hiç keyif almadım dersem yalan olur. En azından iki yerde kahkalara boğuldum (Cem'in golf topunu adamlara atarken söylediği söz ve 'Diloloji' üzerine). Zaten salonda (G.O.R.A.'da da oldugu gibi) 'cheerers' kadrosunda gibi en çok ben gülmekteydim.
3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmden haz etmedim.. eğer buna rağmen ısrarla gitmek isteyenler var ise gülmeyi unutsunlar bence, gülmek filmin içinde yasak istesenizde güldürmüyorlar,,, hak yememek gerekirki istanbul manzaraları harikaydı, ama film tek kelimeyle vasat..