KaliteTAKİP
3 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Çok tutkulu bir film mi? Hayır. Fakat filmin özünde var olan dram o kadar kuvvetli ki, o dramı hissetmeye, konusunu anlamaya, soru işaretlerini cevaplamaya başladıkça filmi kapatamıyorsunuz. Adam Sandler bu sefer biraz daha farklı bir karaktere hayat vermiş, oynamamış, yaşamış. Diğer oyuncular ise ona ayak uydurmuş. Senaryo özelinde ise şunu diyebilirm ki; kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir sınav. Bu sınavın kazananı yok. İyi oyunculuklarla, derinden etkileyecek bir dram filmi için başka seçenek aramayın. iyi seyirler
gercekten cok basarılı bir adam sandler oyunculugu ile muthiş bir film ortaya cıkmış..gercekleri bu kadar ii yansıtan filmler cok azdır..herkesin seyretmesi gereken bir dram..müzıkleri de bı o kadar basarılı..
Başarılı olduğu komedi filmlerinde görmeye alıştığımız Adam Sandler’i böyle dram filmnde izleyince şaşırdım. Ama bu rolün altından da oldukça güzel kalkmış. Fİlm olarak da güzel, oyunculuklar da.
Son zamanlarda bir film izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hatta filmi 40. dakikasında kapattım. Ama bir filmi yarıda bırakmayı sevmediğim için ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. Bence tamamen vasat bir film.
Aslında izlerken bazı kişi rol eşleştirmelerini yadırgıyorsunuz. Güzel film lakin mükemmel derecede değil. A.Sandleri farklı bir tarzda izlemek güzeldi. D.Cheadle çok iyiiydi. 8
Çok güzel duygular yaşatan, yaşamdaki değerimizi birkez daha şükürle anmamızı sağlayan harika bir film. Senaryodaki hoşlukları tamamlayan Adam Sandler süper bir performans ortaya çıkarmış. Bence kaçırmayın
çok duygulandığımı etkilendiğimi söylüyemem diğer izlediğim dramlara haksızlık olur ama bi arkadaşın dediği gibi rain man özentisi bir film gibi geldi banada neyse en azından yarıda kapamadık sonunu getirdik filmin idare eder...
Çok da büyük beklentiler içinde olmadan seyredilebilecek keyifli bir seyirlik. Başarılı oyuncuları, hoş müzikleri için izlenebilir. Çok daha iyi olabilecek bir yapım, senaryonun bir türlü patlayıp doruk noktaya ulaşamamasından dolayı sönük kalmış.
Hollywood sinemasında komedi aktörü olarak tanıdığımız Adam Sandler’in komedi dışında rol yaptığı ilk filmi izledim. Ve yine rolünü harika yaptığını görüp kendisine olan hayranlığımın bir kat daha arttığını da belirtmeliyim. Dram tarzı film biraz da benim hayatımı anlattığı için olsa gerek baya etkiledi beni. izlenmesi gereke nbir film.
Çok tutkulu bir film mi? Hayır. Fakat filmin özünde var olan dram o kadar kuvvetli ki, o dramı hissetmeye, konusunu anlamaya, soru işaretlerini cevaplamaya başladıkça filmi kapatamıyorsunuz. Adam Sandler bu sefer biraz daha farklı bir karaktere hayat vermiş, oynamamış, yaşamış. Diğer oyuncular ise ona ayak uydurmuş. Senaryo özelinde ise şunu diyebilirim ki; kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir sınav. Bu sınavın kazananı yok. İyi oyunculuklarla, derinden etkileyecek bir dram filmi için başka seçenek aramayın.
garip bir filim olmuş doğrusu.durağan ve bana göre biraz kısıtlı kalmış bir filim olmuş daha eğlenceli ve güzel olabilicek bir konusu olmasına rağmen bence anlatılmak istenenler gerektiği kadar iyi anlatılmamış.adam sandler ne olursa olsun gene döktürmüş ve filimde üstüne düşeni bence fazlasıyla yapmış...