Reign Over Me
4,2

grim-guner
grim-guner

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Adam Sandler'i hiç bu kadar ciddi görmedim bir filminde oyunculuğunu yansıtmış.Oscara aday gösterilmesi gerekiyordu aslında.Adam Sandler bu filmde aynen şöyle dedi ben hem komedi de oynarım hem dramda ve kendini kanıtladı.Bir Adam Sandler hayranı olarak diğer hayranlarına sesleniyorum.İzleyin.....
ezelertekin-tas
ezelertekin-tas

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin karakterine ve oyunculuğuna, heleki adam sandler in inanılmaz performansına hiçbirşey denemez, ama hala 11 eylül'ün psikolojik meyvalarını toplamaya çalışmalarına anlam veremiyorum.
yavuzkasimay
yavuzkasimay

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
oyunculuklar iyi film fena değil. garip bir tatsızlık var bence filmde. izliyorsunuz ama ne bileyim keçi boynuzu misali. belki senaryoyla biraz oynanıp farklı bir hava katılabilirdi. imdb puanı epey iyi ama kesinlikle haketmiyor. 6-7 puan.
ufukcines
ufukcines

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Piyasada-Hayatı Yakala- adı ile satılıyor film...güzel bir film,duygusal bir film...adına bakıp da saçma bir komedi sanmayın film boyunca bir kaç sahne haricinde gülmüyorsun yani dram filmi hem de kaliteli bir dram filmi...oyuncularını tanımasak bağımsız bir sinema örneği sanırsınız ayrıca özellikle adam sandler döktürmüş beni şaşırttı film 8/10
hmzsgcn
hmzsgcn

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film çok güzel işlenmiş. Ama yanlış olan bişeyler var. 11 Eylül olaylarından sonra bir amerikalının ruh halini anlatıyorlar. Peki amerikalılar bu kadar hassas insanlarda ırakta ölen 500 bin insanın hayatını neden umursamazlar. Sanırım 2 yıl önceydi ıraklı 5 yaşındaki bir çocuğun dramını izledim, annesini babasını, ve tüm kardeşlerini evlerine atılan bir bomba sonucunda kaybetmiş ve kendisininde ayakları kopmuştu. Acaba o çocuğun duygularını bir film anlatmaya yetermi...
melihsusyal
melihsusyal

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film harika olmuş kötü diyen arkadaşa katılmıyorum dostluk hakında güzel bir film yapmışlar
ceroximo
ceroximo

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film boyunca sürekli başrolümüzün mucizevi bir şekilde iyileşeceğini ve normal hayatına geri döneceği beklentisi var, bu beklemenin sbebi benzeri filmlerde başrollerin iyileşmesi. Bunu beklemeyin çünkü bu film gerçekçi, hiçbir insan, özellikle bu kadar psikolojisi zayıflamış, çok ciddi zararlar almış hiçbir insan şıp diye düzelmez ve bence filmi güzel yapan da bu gerçekçilik. Film bir insanın içinde bulunduğu trajik durumu, delirişini, geçmişini unutuşunu ve yavaşça kndini dünyaya açışını anlatıyor, Duyguların patladığı, herşeyin eski mükemmel anına döndüğü keskin hatları bulamayacaksınız bu filmde,(hayatta bulamadığımız gibi aynen) zaten bulamadığınız için diğer filmlerden farklı ve harika.
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Adam Sandler bu film de dahil olmak üzere sonrasında yaptığı işlerde ara ara rastladığımız dram tarzına kaçan senaryolarda da yer almaya başladı. Acaba yaşlanıyor diye mi oluyor bunlar :) Oyunculuğu konusunda bu filmde de övgüyü haketmiş.

notum:7.5/10
seanpsulzll
seanpsulzll

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi dramlardan biriydi.ya adam sandler niye bu kadar iyi ya!!bu rolü en iyi oynayabilecek kişi adam sandler sanırım.hasta oldum adama yaa!!!çok dramatikti.benim gibi fazla dram sevmeyenlere söylüyorum bu çok iyiydi!kesinlikle izlenmeli 10-10
hayvanist
hayvanist

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
bir adam sandler hayranı olarak diyorum ki bu film mükemmel.komedilerine alıştığımız adam sandler şimdi ciddi bir rolde...ben diyorum ki bu filmi kaçırmayın...hayatın bize oynadığı oyunları birebir görmek için tasarlanmış gerçek bir kesit....
iskocyalicalm
iskocyalicalm

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel filim. Izlemenizi tavsiye ederim...
Başrolde Don Cheadle var. Konu onun hikayesi şeklinde anlatılıyor. Adam Sandler ikinci rolde denilebilir. Konu çok orjinal olmasa da 'arkadaşlık-dostluk' temasını iyi yansıtan bir filim. Ayrıca çevremizdekilere karşı duyarlı olma mesajı da veriyor.
Sine puan açık olsaydı 7/10 verirdim...
hozzot
hozzot

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok duygulandım.

gerçekten güzel bir flim
omer saglam
omer saglam

20 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel filmdi.adam gayet ciddi oynamış.izleyin derim
nietzsche00
nietzsche00

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
adam sandler kendisini 2 kat daha aşmış charlie fineman rolünde gerçekten cok iyi hazırlanmıs.Genelde hep komedi filmlerinde görmeye alısık oldugumuz Sandler böylesine bir dram filminde komedi unsurunun yok denecek kadar az oldugu bir filmde oyunculugunu bir kez daha kanıtlamıs. kesinlikle izlenmeli konu mükemmel ,oyuncular harika ,yönetmen harika, 8 benden .
reddes
reddes

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
muhteşem oyunculuklar, super bir film, adam sandler alışık olmadığımız bir rolde inanılmaz oynamış çok takdir ettim.