biraz yüzüklerin efendisi biraz apocalypto karışımı bir film.ama izlenmeyee değer.manzaraları dağları süper.yüzüklerin efendisinee benzerliğide aynı ülkede çekilmiş olmaları zaten.güsel bir aşk öyküsü anlatılıyor.tavsiye ederim;)
yöneymen biraz korkakça davranmış. Kullandığı ögelerden hiç birine tam bir derinliğe dalarak seyirciyi içeri almamış. Belki eleştirileceğinden çekinmiş.Çünkü bunlardan herhangi birine ağırlık verseydi film ya appocalypto , Conan , Akrepp kral veya Kul gibi bir filme dönüşecekti. Çok az tadda mistizim , Biraz görsel efekt , az miktarda macera , kavga sahneleri bir iki tane . Yani ben bu filmin neresinden tutupta yazı yazayım bilemedim. Ancak yinede "bugün bi film seyradeyim , sarmazsa zaten de yapacak işlerim var " diyorsanız seyredin
İzlenmesi gerekli bir film. Apocalypto tarzında ama tabiki Apocalypto kadar cesur ve kült bir film değil. Oyunculuklara birşey demeyeceğim ama görsel efektler tatmin edici. Karlı dağlardan- çöllere ve piramitlere kadar müthiş bir serüven izleyenleri bekliyor. 9/10
film apocalyto nun yanından bile geçmez. 105 milyon dolara mal olmuş yazık olmuş.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence 2 saatin sonunda hiç bişey anlamadım. sürükleyicilik sıfır, oyunculuk ise sıfırın altında.
filme girmeden önce konusunu okudum. hiç ilgimi çekmedi. reklamı ve afişi çok sönük. öylesine girdim diyebilirim. filmi ziledikçe haksızlık edilmiş filme diye düşündüm. tek kelimeyle müthiş bir film. Konusu, sahneleri, oyuncuları hele de mevsim geçişleri son derece titizlikle sunulmuş isleyiciye...İzlemenizi tavsiye ederim...Herkese saygılar...
Filme cok buyuk umit baglamadan gidilirse idare eder bir film.. Yani neredeyse bir ask filmi desek yeridir.. Ama su bi gercekki film istendigi tarihi yansitmis ve o tarihi yasamanizi birazda olsun sagliyor.. +filmi izlerken karakterlere verdikleri isimlere ve konusmalara sinemada yer yer herkes guldu :-D
filim güzele benziyordu bu mızrak diş afişte çok güzel duruyordu ama flimde 2 sahnesi var ve çok kısa beklediğimi bulamadım desem yeridir ama yinede vakit geçirmeye ihtiyacınız varsa vakit geçirtir korkmayın gidin
Klişelerle dolu basit bir filmdi, herşeyden biraz katmaya çalışarak hiçbirşeye benzemeyen bir film yapmışlar. Film çok fazla gişe kaygısına kapılmış, tek beğendiğim yanı efektleri oldu. Mısır piramitlerinin yapımını gösteren sahneler ve mamutlar özenle hazırlanmış, bu sahneleri merak eden ve görmek isteyenler gidebilir. Filme fazla bir beklentiyle gitmeyin derim.