3,7
M.Ö. 10.000 hakkında görüşlerin ?
8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film olcak gibi duruyo
12 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Filmi anlayarak izleyenler için birçok sosyolojik vakaa çıkarabilirsiniz.En başta İnsanların sömürü düzenine karşı ilk işçi harekatını izlerken ; güç emperyal olan firavunun nasıl tanrısallaştırılıp biat mantığının izahını bulurken devrimci olan Yağal yiğidinin başkaldırısı ile aslında bu ilahların Bir GÜÇ OLMADIĞINI bir beşer olduğunun ispatını izlersiniz.Ama herşeyden önce yaşlı ŞAMAN ana tarafından kötülüklerden korunan bu TÜRK çocuğunun ve asena rolündeki yağal bayanın ve elinde KURT takım yıldızı simgesi olan lezyonu farkedip itilmiş kakılmışlara nasıl kurtuluş için rehber olduğu tespitini aynı ergenokan da gibi sıkışmışlıktan feraha nasıl ulaştıklarını görecekseniz. Kahrolsun emperyalizm.
3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi,efektler ve atmosfer iyi yansıtılmış.Şimdi bazı filmler gibi tekrar tekrar izlenicek bir yapıda değil.Fakat yinede sıkılmadan heycanla izlenicek bir film
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
İzler izlemez aklıma Apocalypto filmini getirern film. Tabii asla Apocalyptonun yanına bile yaklaşamaz. Yine de filmi beğendim diyebilirim. Bu tür filmleri izlemeyi sevenler bu filmi de sıkılmadan izlerler bence. Ben öyle yaptım. :) 7/10
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film biraz düşük düzeyde kalmış diyebilirim.Bana biraz basit geldi.Kısaca tv de izlenebilecek bir film sinemaya gitmeye gerek yok.
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Güzellll filmdi birçok duyguyu aynı anda yaşatan bir film.