3,9
Eragon hakkında görüşlerin ?
3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
kitabı okuduğum -ve seri favorilerim arasında yer aldığı için film açıkçası bana berbat geldi. salondan çıktığımda neredeyse ağlayacaktım. çok kötü bir uyarlama.
24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence film kurgusu olarak güzel bir fanntastik bir film ama kitabı okumadım son olarak kesinlikle 2.kitabını alacam
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası Filmin çok hızlı ilerlemesi ve süre azlığı dışında çok iyiydi :D. Bence bu tür bir film ancak iki durumda bu kadar kısa süreli olur. Birincisi, bütçe sıkıntısı. İkincisi ise, Genişletilmiş versiyon çıkarıp ikinci bir gelir elde etmek için :) Hayırlısı bakalım :)
26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
böyle filmleri iyi yönetmenlerin çekmesi gerekir... zaman kaybı ben gitmeyin derim
22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
son derece güzel kurgulanmış bir filmdi belki süprizlere yer yoktu ama bir seyirci olarak filmden beklediğimi aldım başarılı bir çalışma
18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
lütfen kitabını okuyun eminim hayal gücünüz size daha güzel bir film sunacaktırEraGoN EldEsT
11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tam anlamıyla ikinci sınıf bir yapım.nerdeyse bütün karelern lotrdan alıntı.wardenların saklanma yerinin ne kadar ayrıkvadiye benzediğine dikkat edin özellikle.
Birde bu kadar evcil bi ejderha görmedim hiç bir yerde.Nasıl bir yüz yapmışlar öyle kedi yavrusu gibi.
Tavsiyem bu filmi izleyeceğinize gidin LotRu yeniden izleyin.
17 Haziran 2015 tarihinde eklendi
henüz kitabını okumadım ki bu benim için büyük bir kayıp olmuş, en kısa zamanda okuyacağım. Bazı insanlar çocukların beğeneceği seviyede bir fantastik film olduğunu söylesede buna katılmıyorum. Filmi benim için güzel kılan şey bana ne hissettirdiğidir. Henüz 10 yaşımdayken Eragon dan her sabah bir öğün alırdım. Bana kendimi harika hissettiriyordu. Safira ya hayran kaldığımı görüyordum her defasında. Keşke benim olsa hayalleri kurardım :) Tam 9 yıl aradan sonra tekrar izlemek istedim ve izledim. Bana o gün hissettirdiklerinden hiçbir şey kaybetmemiş. Bir filmi sevmek senin iç dünyanla alakalıdır bence, ya da çocuk filmi diyenlerin söyledikleri doğruysa eğer çocukluğumdan bir şey kaybetmiş sayılmam :)
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi dün izledim hiç beyenmedim bi eksiklik vardı artık yönetmendenmi kaynaklanıyor bilemem kitabtaki gibi yansıtamamıs.harcanan paranın hakkını verememişler bekledihim gibi cıkmadı.
7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sıkılmadan bir solukta izledim hak ettiği puanın altında bir puan almış.Bu filmi sevmeniz için bu tür filmlerden de hoşlanmanız gerek.
7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Film efekt olarak gayet güzeldi hikayede güzel bunu daha öncede belirtmiştim. Ama kitabı okuyunca değişiklilklerin aşırı derecede fazla olduğunu gördüm çoğu şeyi değiştirmişler ama film yinede güzeldi.
28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Tanrım Eragonun kitabını okuduysanız bu flin tam bir saçmalık oldugunu anlardınız.Senarıstlerden tek rıcam şu kitaba sadık kalmaları.Eger Eragon kitaptakı gibi yapılsaydı Yüzükler Efendısı kadar hasılat yapardı:(((((
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film güzel ama sinemada ilk yarıya kadar hikayeyi insanlara anlatmak için fazla zaman ayırmışlar, ikinci yarıda hikaye çok hızlanıyor ve olaylar birden gelişiyor bence alyları sıkıştırmaya gerek yoktu olaylar üst üste biniyor ve sahnelerin bazıları eksik kalmış yani bazı sahnede anlatılan olayın biraz da gitmesi gerekirken sanki yarısında makas yemiş herhalde montaj edenlerin biraz aceleri vardı :). Genel olarak görsellik ve sesler çok iyi, insanı hikayenin içine çekebiliyor ve etkisi altına alabiliyor ama dediğim gibi montaj ekibi biraz tecrübesiz yada yanlış yönlendrilmiş, bu bir devam filmi hikaye yarıda kaldı sanırım 2. filmde kral ile büyük savaş yapılacak, umarım 2. filmdeki montajlar bu filmdeki gibi hatalı olmaz çünkü filmdeki gördüğüm oyunculuk ve rollerin karakterlere tam oturması çok iyi bir uyum oluşturmuş ama bütün bunların montaj ekibi ile heba edilmesi filmin kalitesini biraz düşürmüş sonuçta ben bu ekip hatasını göz ardı ederek filme 10 puan verdim. Fantastik, macera, aksiyon filmi sevenler filmi beğenecektir sakin romantik bir ortamda vardır diye düşünmeyin filmdeki prenses zorlu biri sanırım :) iyi seyirler...
17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film kötü değil ancak ben aradığımı bulamadım. bunun sebebide filmden önce kitabını okumam. olay örgüsü kitapa göre tamamen farklı. farklı yerlerde farklı şeyler oluyor.benim için tek sorun bu. kitabı okumamış insanlar filmi beğendiklerini söylüyeceklerdir ancak izledikleri ne yazıkki eragon değil.onun adını kullanarak kitabın hikayesini kaba taslak kullanıp kendi senaryosuyla ortaya çıkmış fantastik bir film sadece.dediğim gibi film kötü değil ancak eragon fan larını memnun edicek seviyede de değil.108
18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper ya.bence çoook güzel ama çoook kısa.niye bu kadar kısa tutmuşlar olaylar çok çabuk oluyor ve bitiyor.daha uzun olmalıydı.ama süper yinede.10- 10