3,9
Eragon hakkında görüşlerin ?
26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir Filmdi
13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
12 yaş ve altı için ideal
ama ejderha küçükken çok şirindi hani (:
16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi.özellikle savaş sahneleri göz kamartıcıydı.
21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper filmmm
7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izledim.İzlediğime pişman oldum.Zaten filmin afişini görünce kötü olduğunu anladım.Ama arkadaşım ısrar edince mecburen gittik.Ben eragon kitabını da okumuştum.Kitabı gerçekten harikaydı.Ama film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Zavallı christopher paolini bu kadar harika kitabın ardından böyle bir çekeceklerini düşünmemiştim
29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filme kötü yorum yapanların %90 ı kitabı okuyupta filme gidenlerdir şahsen bende kitabı okuyup filme gittim tabi beklenenin aşağısında ama kitaba uyarlanması halinde 4-5 saatlik bi film çıkar yönetmenlerede hak vermek lazım kitabı okumadığımı düşünerek verdim 10/10 fantasik macera sevenlerin kaçırmaması gerekli.
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Fantastik tarzında güzel bir film ama kitaba hiç bir zaman bağlı kalınmaz arkadaşlar.Unutmayın ki okuldaki kitaplarada bağlı kalmadan sınavlara hazırlanırız daha doğrusu hocalarımız öyle ister.Kitap sadece bir araçtır,amacımız ondan faydalanmaktır birebir aynısını beklemek değildir..10 üzerinden 8
2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gercekten izlnebilecek fantastik bir film... gercekten cok hosuma gitti serinin geri kalan filmlerinide sabirsizlikla beklio olacagimm ! 10/10
11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
harry potter a rakip falan olamayacak bir film.oyunculuklar çok kötü.senaryo basit.kitabın çok ii oldugunu duydum.kitabı okuyanlar filmi kesinlikle izlemesinler...
16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir kitap çevrimi değil. 2006dan bu yana serinin 2. kitabı olan Eldestın filminden de hiçbir haber yok. Eragon tutmayınca çekmekten vazgeçtiler sanırım. Oysa, iyi bir yönetmenin elinde harika bir film olabilirdi.Kitapları, okumayan herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar Eragon, Eldest ve Brisingr çıktı. 4. ve son kitap sanırım bu senenin sonunda çıkacak.
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence super olmus 2.sini dort gozle bekliyorm ejderha inanilmaz derecede gercekci olmus bence!!
18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
biraz hızlı bir filmdi gerçekten daha iyi bir film olabilirdi ama şuandada fantastik severler için güzel bir film.
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bir ejderha hayranı olarak beğendim, şuana kadar daha güzel bi ejderha görmedim sanırım...
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bence film güzel ama filmi çekenler bütün emeklerini ejderin uçmasıyla ilgili sahnelere verdiklerinden galiba, senaryoyu falan baya unutmuşlar. Çünkü olaylar aşırı hızlı gelişiyor. Savaş sahneleri mesela çok kısa olmuş. Ayrıca arada geçen diyalogalar da çok acemi ve sıradan.
Ama görsel tema açısından ve müzik açısından kaliteli diyebilirim.
Şu günlerde gidilebilecek en iyi filmlerden biri bence...
23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel filmmiş ben hoşlandım. oradaki duyguya bakacaksınız arkadaşlar.