Zengin Avcısı
    3,9
    Zengin Avcısı hakkında görüşlerin ?

Şamil Ö.
    Şamil Ö.

3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Bu filmi, audreyi ilk defa izlediğim amelie filminden sonra izlemek aklıma esti. Amelie'de; Audreye aşık olmuştum büyük bir beklenti ile izledim. Tam beklentilerimi karşılamasa da hayal kırıklığıda sayılmaz. Ama audrey beni kendisine bir kez daha aşık etti :)
    jamesbond-2
    jamesbond-2

18 Mart 2014 tarihinde eklendi
    Fransız filmlerine bir sempatim vardır çünkü amerikan filmleri gibi klişe değil farklı avcısı da konusu itibarıyle farklı bir yapım buna birde audrey tautou'nın tatlılığı ve oyunculuğu eklenince ortaya hoş bir romantik-komedi çıkmış.7/10
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

2 Haziran 2012 tarihinde eklendi
    konusu ve oyunculuk iyi özelllikle Audrey Tautou e dikkat edilebilir film biraz durağan olsada komik ve eğlenceli insanı sıkmıyor ve sürükleyicide bir tarafı var tavsiye ederim pişman olmazsınız
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

27 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    komik izlerken sikilmayacaginiz audrey'in güzelligine hayran olacaginiz bir film 3/5
    fcu81
    fcu81

25 Mart 2010 tarihinde eklendi
    çok hoş eğlenceli bi film.audreyde çok başarılı bence.herkese tavsiye ederim.
    tropter
    tropter

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Beyazperdede yazan yorumları okuduktan sonra filmi izlemeye karar verdim.Fragmanıda güzeldi.Fakat izlemeye başlayınca doğrusunu söylemek gerekirse beni biraz sıktı.Konusu iyiydi ama Amerikan ve İngiliz yapımı romantik komedilerde dikkat ederseniz biraz canlılık ve hareket vardır.Saçma olsalar bile o hareket ve canlılık sizi sıkmaz bir şekilde sürükler.Fransız yapımı filmleri sevmememin nedeni cansız ve durgun olmaları.Birde Fransız oyuncuları bir ikisi hariç genelde soğuk oluyorlar.Filimdeki Audrian Tatu tipik Fransız soğukluğuna örnek bir aktristir mesela.Yani Fransızların ukalalığı kendilerini beğenmişlikleri yanında filmlerini,arabalarını ve yemeklerinide beğenmiyorum açıkçası.Yanlış anlaşılmasın benimki milliyetçilik falanda değil sadece Fransız yapımı ürünleri filmleride dahil olmak üzere hoş bulmayanlardanım.Yanlış anlaşılmasın lütfen.
    nskmourinho
    nskmourinho

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Ben filmi begenmedim ama bunun altında bu tarz filmlere pek sıcak olmamam da kaynaklanıyor.Puan olarak 3 veriyorum çokta bir yenilik göremedim ama bu türü seven arkadaşlar benim puanımı referans olarak almasın
    arsev17
    arsev17

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Amerikan yapımı romantik filmlere iyi bir alternatif, daha farklı bir bakış açısı ve eğlenceli.
    selbifarsak
    selbifarsak

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Nefis, doyumsuz ve bağımlılık yarattı bende. sıkıldıkça açıp izlediğim harikulade film
    perii1983
    perii1983

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film. izleyin pişman olmazsınız.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    çok sevimli ve eğlenceli bir film,içinizi ısıtıyor.klasik fransız romantik komedilerini sevenler kaçırmasınlar.başrol oyuncularının kimyası da epey uymuş birbirine,audrey tatou zaten harika.rahatlıkla tavsiye edilebilecek tatlı bir yapım.
    Desmond-2
    Desmond-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmi Audrey Tautou için izledim, iyiki izlemişim :)harika bir romantik-komedi.Puanı en az sekiz olmalıydı
    carleone-16
    carleone-16

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    aldığı puanı belki de daha fazlasını hakeden şahane bir film Audrey Tautou nedense bu filmde bana catherine zeta jones u hatırlattı oyunculuğuna dicek bişi yok başroldeki diğer elemanda oldukça iyi oynamış dencek bişi yok konusuyla, oyunculuğla ,akıcılığıyla süper bir film
    nileylül
    nileylül

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film...
    odinhan
    odinhan

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Beğendiğim nadir Fransız romantik-komedi filmlerinden...Gerçekten de çok içten,çok duygusal ve çok komik....10/8