Zengin Avcısı
3,9
Zengin Avcısı hakkında görüşlerin ?

nihal-eksi
nihal-eksi

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
değişik bir aşk hikayesi anlatılıyor film kendini izlettiriyor. izlediğinizde zevk alacağınız bir film bence izleyin
elifyuceyurt
elifyuceyurt

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film akıcı kendini seyrettiyor ama sonunu hemen anlıyorsunuz. Eğlenceli ve komik izlemeye değer.
denizilke2
denizilke2

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film de en çok Audrey T2nun bakışları beni büyüledi, bir de 1 euro nun bu kadar kıymetli olabilreciği hiç aklıma gelmemişti, genellikle boyle filmler kimseler izlemeden sinema salonlarına gelir bi r o kadar da hızla geri döner, ne de olsa avrupa filmi diye bahsedilir. ama bence fransız filmlerinin çoğu güzel ve ben bu filmi izlerken bir an olsun sıkılmadım, oyunculuk süperdi, bence izleyenler çok keyif alacak 8/10
sheeter
sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok değişik bir aşk konusu işlenmiş.Tavsiye ederim
susamecim
susamecim

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Öylesine gittiğim bi filmdi ama çok eğlendim. Demek ki romantik komedi de o kadar aşağılanası bir tür değilmiş. Fransızlar yapmış merak eden varsa buyursun gitsin, çok eğlenecek.
matakatar
matakatar

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
farkli bi havası olmasıyla birlikde eğlenceli güzel bi film
pinkcadillac
pinkcadillac

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel birkaç saat geçirip gülmek için biçilmiş kaftan. son derece hoş, hoş olduğu kadar da boş :) eğlenmek için izlerseniz pişman olmazsınız, büyük beklentilerden kaçınmak şartıyla...
mug3
mug3

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi filim tercih ediyorum herkese... 02 ağustosta gittim çokk komikti=))))
numberorta
numberorta

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film çok komikti gerçekten içten gülüyorsunuz.gad elmaleh kesinlikle harika.hele o garsonluktan müşteri kılığına bürünüyor ya o sahne çok hoşuma gitti.filmin sonu biraz klişeydi fakat film genel anlamda çok zevkli ve tam anlamıyla bir komedi olmuş kesinlikle tavsiye ederim
freecritic
freecritic

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Amerikan romantik komedilerinden çok daha keyifli bir film.Gad Elmaleh harika oynamış,o saf bakışları olmasa o karakter nasıl yansıtılırdı bilemiyorum:)
barankr
barankr

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel ve eğlenceli:)senaryo gayet güzel yönetmen başarılı sayilir,oyuncular özveriyle çalışmışlar kesinlikle tavsiye ederim:D
safaktherock
safaktherock

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
güzel bi film. oyuncular çok başarılı . audrey tatou çok güzel . ama bence sinemada izlenicek bi film değil 6,5/10
sibelmsby
sibelmsby

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film konusunun daha öncce nice örneklerini gördüğümüzden dolayı başta biraz tereddüt yaratıyor ama kesinlinlikle akıcı ve ilgiyi toplayan bir film. Fransızlar da bu işi iyi biliyor..
ysncvn
ysncvn

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
romantik komedi izlemek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir komedi. kesinlikle eğlenceli ve komik bi film, izlenmeye değer.
mr-expert
mr-expert

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
romantik kurgu fakat kurgu değişik.oyuncular çok sempatik ve ince esprilerle donatılmıs süper bi romantik komedi..fransızlardan "léon the professional"dan sonra nihayet güzel bir film..