film de en çok Audrey T2nun bakışları beni büyüledi, bir de 1 euro nun bu kadar kıymetli olabilreciği hiç aklıma gelmemişti, genellikle boyle filmler kimseler izlemeden sinema salonlarına gelir bi r o kadar da hızla geri döner, ne de olsa avrupa filmi diye bahsedilir. ama bence fransız filmlerinin çoğu güzel ve ben bu filmi izlerken bir an olsun sıkılmadım, oyunculuk süperdi, bence izleyenler çok keyif alacak 8/10
Öylesine gittiğim bi filmdi ama çok eğlendim. Demek ki romantik komedi de o kadar aşağılanası bir tür değilmiş. Fransızlar yapmış merak eden varsa buyursun gitsin, çok eğlenecek.
güzel birkaç saat geçirip gülmek için biçilmiş kaftan. son derece hoş, hoş olduğu kadar da boş :) eğlenmek için izlerseniz pişman olmazsınız, büyük beklentilerden kaçınmak şartıyla...
film çok komikti gerçekten içten gülüyorsunuz.gad elmaleh kesinlikle harika.hele o garsonluktan müşteri kılığına bürünüyor ya o sahne çok hoşuma gitti.filmin sonu biraz klişeydi fakat film genel anlamda çok zevkli ve tam anlamıyla bir komedi olmuş kesinlikle tavsiye ederim
Amerikan romantik komedilerinden çok daha keyifli bir film.Gad Elmaleh harika oynamış,o saf bakışları olmasa o karakter nasıl yansıtılırdı bilemiyorum:)
Film konusunun daha öncce nice örneklerini gördüğümüzden dolayı başta biraz tereddüt yaratıyor ama kesinlinlikle akıcı ve ilgiyi toplayan bir film. Fransızlar da bu işi iyi biliyor..
romantik kurgu fakat kurgu değişik.oyuncular çok sempatik ve ince esprilerle donatılmıs süper bi romantik komedi..fransızlardan "léon the professional"dan sonra nihayet güzel bir film..