4,8
Cesuryürek hakkında görüşlerin ?
15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bir insan bu filmi izlemeden ölmemeli!!!
17 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
çok iyi bir film bence.Başından sonuna kadar sürükleyici mel gibson'a tebrikler
3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten hayatımda bu kadar güzel ve etkileyici film görmemiştim ilk izlediğimde beni ağlatmayı başardı.mel gibson işini biliyor bence 10/10
11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
inanırmısınız bu filmi ne kadar izledigimi ben bile bilmiyorum 100 olabilr!!!!!
bu filmin ustune yok diyebilirim.
18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu Film Üzerine NE Söylenebilirki Muhteşem ...Mel Gibson Muhteşem Hala Severek Sıkılmadan İzliyorum !
7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence filmi anlatmaya gerek yok filim afişiyle bile kendini anlatıyor herkese mutlaka tavsiye ederim
11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğin filmlerin içinde en güzel olanıydı..izlemeyenler mutlaka izlemeli..10/10
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
FiLm 10 numara, ona diyecek bişey yok. Ama yönetmenLiğini Mel Gibsonun yaptığını biLmiyodum... FiLmin sonunda: Direct by: Mel Gibson yazınca hll oLsun dedim :)
11 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Bu film var ya bu film , insanın İskoçyalısı olası getirten bir film . Bu filmin böylr olmasının en büyük nedeni tabi ki yaşayan efsane Mel Gibsonun hem oyunculuğu hem de yönetmenliği üstlenerek böyle bir sanatı ortaya çıkarması.

BU FİLMİ İZLEMEYENLERE SÖYLÜYORUM YAPMANİZ GEREKEN TEK ŞEY , OYNAT TUŞUNA BASIP 3 SAAT SES ÇIKARMADAN FİLMİ IZLEYIN VE MEEST OLUN
1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hayatımın en güzel en iyi filmi

Frefooooooooommmm
17 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
modern silahlarla yapılmayan savaş filmlerini pek sevmeyen ben, bu filme hayran kaldım. tek kusuru yok. sıkıcı sahne? yok. saçma işler? yok. müthiş bi film.
30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Defalarca kez izlenecek bir başyapıt.

Tarih kahramanları asanlar tarafından yazılır..
En iyi savaş filmidir bana göre.
18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
O kadar film izledim ama bu kadar etkileyici başka bir film izlemedim..
Bu filmde aradığınız her türlü olay: aşk,intikam,nefret,savaş,aksiyon,dram,entrika.,.,.,.,.ne ararsanız var..
Tam manasıyla M-Ü-K-E-M-M-E-L.. 10/10...Daha iyisi olamazdı..
16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle ama kesinlikle izlenmeli...100/10011 kere izledim ama bi 11 kere daha izlerim....mel gibson un zirve filmidir...
26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
abi tek kelimeyle müthiş bir film.Beni üzen tarihimzde bu kadar şanlı zaferler varken daha bir tane doğru dürüst bunları perdeye yansıtamamamız.