Hesabım
    Warcraft'ın Devam Halkası Olmayacak mı?

    İddialara göre filmin gişe başarısının düşüklüğü, devam halkası planlarını suya düşürdü!

    Box office rakamları sebebiyle eleştirilen Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması video oyunu uyarlamaları dalında en çok kazanan film olmayı başarsa da, bu yeterli olmadı. 160 milyon dolarlık bütçesine karşılık Amerika'da yalnızca 46.6 milyon dolar kazanan filmin devam halkası ihtimali riske girdi.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre filmin gişesinin 220.8 milyon dolarlık kısmı Çin'deki hasılatına bağlı olarak geldi. Amerika'daki düşük gişesi hakkında analist Jeff Bock'tan "Endüstride görülmemiş bir şey" yorumunu kazanan filmin devam halkası için henüz tüm umutlar kaybolmuş değil, zira Bock'a göre eğer Çin'deki gişe yüksek olmasaydı daha da büyük bir hayal kırıklığı yaşanabilirdi. Ayrıca daha düşük rakamlara bile devam halkasının çekildiği de bir gerçek. Gişedeki kaybı 15 milyon dolar civarında görünen filmin devam halkası çekilecekse bunun daha düşük bütçeli ve Çin seyircilerini düşünerek ele alınacak bir film olması ihtimali yüksek. 

    Video oyunu uyarlaması sıralamasında ilk sırayı dünya çapında kazandığı 430.2 milyon dolar ile alan Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması'nı listede takip eden 2. yapım ise 341.6 milyon dolar ile Angry Birds Movie oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Warcraft Filmine Yakın Bakış!
    • Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması'ndan Dublajlı Tv Spotu!
    • Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması Nihayet Geldi!
    • Warcraft Kitapları Raflardaki Yerini Aldı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top