Hesabım
    Yeni Bir "Maze Runner" Filmi İçin Çalışmalar Başladı

    Labirent üçlemesi, yeni bir macerayla devam edecek.

    Twentieth Century Fox

    Disney'in 20th Century Studios'u, bilim kurgu ve aksiyon macera serisi "The Maze Runner"ı (Labirent: Ölümcül Kaçış) yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

    James Dashner'ın kaleme aldığı roman üçlemesinden uyarlanan orijinal film, kendilerini Glade adındaki dev duvarlarla çevrili bir ortamda, anıları silinmiş halde bulan bir grup gencin hikâyesini anlatıyordu.

    Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık”ın yönetmeni Wes Ball'un yönettiği ilk filmde Dylan O'Brien ve Kaya Scodelario rol aldı. Film genel olarak iyi eleştiriler aldı ve 35 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 348 milyon dolar hasılat elde etti.

    İki devam filminde yapım bütçeleri neredeyse iki katına çıktı, ancak incelemeler çok parlak değildi ve hasılatlar düştü.

    Yeni film, 2014'ten 2018'e kadar süren bu üçlemenin yeniden başlatılması veya doğrudan devamı olmayacak. Bunun yerine, filmin "hikayenin bir nevi devamı" olan ve aynı zamanda ilk filmin izleyiciyle bağ kurmasını sağlayan unsurlara geri dönüş" sağlayacak yeni bir hikayeye odaklanması planlanıyor.

    THR, filmin senaryosunu yazmak için Jack Paglen'in (Transcendence, Alien: Covenant) görüşmelerde bulunduğunu bildiriyor. Orijinal serinin yönetmeni Ball'un yanı sıra Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman ve Marty Bowen yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top