Hesabım
    Peter Pan Temalı Korku Filmine İlk Bakış!

    "Winnie the Pooh: Kan ve Bal"ın arkasındaki ekipten "Peter Pan's Neverland Nightmare" geliyor.

    .

    Sevimli çizgi film kahramanı Ayı Winnie ve arakadaşlarını korku filmlerine konu ederek "Winnie the Pooh: Kan ve Bal" (Winnie the Pooh: Blood and Honey) serisini başlatan ekipten bu kez de Peter Pan karakterini merkezine alan bir korku filmi geliyor.

    "Peter Pan's Neverland Nightmare" adlı filmden yayınlanan ilk karede, klasik çocuk kahramanının Martin Portlock tarafından canlandırılan şeytani versiyonu yer alıyor.

    .

    Film, Wendy Darling'in kardeşi Michael'ı "kötü Peter Pan'ın pençesinden" kurtarma çabasını konu alıyor. Scott Chambers, senaryosunu da kaleme aldığı film yönetirken, yapımcılığını ise “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey”yi yöneten Rhys Frake-Waterfield üstleniyor.

    "Peter Pan's Neverland Nightmare", Winnie the Pooh filmleriyle başlayan "Çarpıtılmış Çocukluk Evreni" filmlerinden biri olacak. Uyuyan Güzel, Bambi gibi sevilen çocukluk kahramanlarını içeren tekil filmlerin ardından tüm karakterler, tıpkı "Avengers" gibi tek bir filmde birleşecek.

    Poohniverse: Ayı Winnie, Bambi, Peter Pan, Pinokyo ve Çok Daha Fazlası Korku Evreninde Birleşiyor!

    Önümüzdeki sonbaharda, Cadılar Bayramı döneminde vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri Birleşik Krallık'ta devam ediyor ve oyuncu kadrosunda Peter Desouza-Feighoney (The Popes Exorcist), Nicholas Woodeson (Skyfall), Kierston Wareing (Fish Tank) gibi oyuncular da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top