Hesabım
    Poohniverse: Ayı Winnie, Bambi, Peter Pan, Pinokyo ve Çok Daha Fazlası Korku Evreninde Birleşiyor!

    "Winnie the Pooh: Blood and Honey" ekibi, düşük bütçeli korku filmlerini Marvel gibi bir sinematik evrende birleştirmeye hazırlanıyor.

    .

    "Winnie the Pooh: Blood and Honey" film yapımcıları, mikro bütçeli bu filmin başarısını çok daha iddialı bir şeyle, "Twisted Childhood Universe" (Çarpıtılmış Çocukluk Evreni) ile genişletmeyi planlıyorlar.

    Ekip, A. A. Milne tarafından yaratılan ve çizgi filmlerle daha geniş çapta tanınırlık kazanan sevimli ayı Winnie'yi vahşi bir seri katil olarak yorumladıkları, maliyeti 50.000 doların altında olan filmi ve 5.2 milyon dolarlık gişe başarısını ele alarak, bu fikri Marvel Sinematik Evreni gibi bir sinematik evrene dönüştürüyor.

    MCU'nun Avengers sloganına gönderme yapan, Jagged Edge Productions ve ITN Studios imzalı "Poohniverse: Monsters Assemble" başlığı altındaki filmde Winnie'ye Bambi, Tinkerbell, Pinokyo, Peter Pan, Tigger, Piglet, Çılgın Şapkacı ve Uyuyan Güzel'in öldürücü versiyonları eklenecek.

    .

    "Poohniverse" filminin 2025'te vizyona girmesi planlanıyor ve şimdiden bazı afiş görselleri yayınlandı. Karakterlerin birçoğu bu filmde bir araya gelmeden önce, bu yıl çıkacak bağımsız filmlerde yer alacak; bunlar arasında önümüzdeki hafta vizyona girecek olan "Winnie the Pooh: Blood and Honey 2"nin yanı sıra "Bambi: The Reckoning", "Peter Pan's Neverland Nightmare" ve "Pinocchio Unstrung" da yer alacak.

    .

    İki "Blood and Honey" filmini yöneten Rhys Jake-Waterfield, aynı zamanda "Poohniverse" filmini de yönetecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top