Filmler
Diziler
Programlar
filmi beğenen kadar beğenmeyen var:) ama ben bu filmi çok beğendim.komedi filmi denince her dk da kahkaha atmamız gerekmezki.bazı sahneler bizi kahkahalara boğsun yeter.rıdvan hocanın gol olur dediği sahne,cem yılmazın maymunlu sahnesi,hacı amcayla yaptığı telefon konuşması.bence izlenmesi gereken bir film :)
bu filmi sadece oyuncuları için bile izleyebilirsiniz.filmin vasat olması bile benim beğenmememi sağlayamadı:)
aksiyon dolu,macera dolu,güzel araba sahneleri dolu güzel bir film.sadece başlarında 3-5 dakika sıkıldım.ama sonrası çok eğlenceliydi.benim oyum 9
bu film mükemmel ötesi olacak.oyunundan güzel filmi olucak bence.bu filme gitmeyen çok şey kaçırır.heyecanla 17 ekimi bekliyorum
Tek kelimeyle harika bir film.Daha serinin 1. filmi olmasına karşın çok başarılı.diğer serilerinde çok daha güzel bir iron man izleyeceğimize inanıyorum.
çok güzel bir film ve ilginç.özellikle sarp apak çok komikti.bu film recep ivecikten sonra gelicek komedi filmi bence.hele bir ağda sahnesi varki mütiş komik:)