Filmler
Diziler
Programlar
Filmi dün sinemada izledim, 3d filmlerden pek haz etmeyen biri olarak beni tatmin etti diyebilirim,izlenesi bir film...
Filmin gerçek hikayeden uyarlanmış olması ve oyuncularının cok iyi performanslarıyla izlenilesi bir film olmuş 9/10
A. Hopkins ve B. Pitt ikilisinden kötü bir yapıt zorlasanda çıkmaz ancak filmin Türkçe dublajı çok kötü olmuş,orjinalinden izlenmesi tavsiye edilir. Ayrıca duygu yoğunluğu yaşadığınız dönemlerde izlerseniz büyük heyecanlar duyabilirsiniz.
ABD nin uyguladıgı şiddeti tam anlamıyla yansıtamayan ancak izlenilmesi gereken bir film.Sinemayı sadece aksiyon olarak düşünmeyen ve toplumsal gercekliklerle ilgili herkes izlemeli.
Su an hemen her muhabbette gecen küresel ısınmanın sadece muhabbetle değil ciddi adımlar atılarak önüne gecilebileceğini,çarpıcı istatistiklerle sunan belgesel niteliğinde bir yapıt.
Siyasi film sevenler için kacırılmaması gereken bir yapıt.Kongo'nun Belçika sömürgesi altındayken verdiği bağımsızlık savasını ve o mücadelenin önderinin hayatını konu alıyor.
Hırsın insanı hangi boyutlarda etkileyebileceğini anlatan,yaşama dair başarılı bir film olmuş.Kesinlikle tavsiye edilir.
Belgesel niteliği de taşıdığını düşündüğüm Mel Gibson'a yakışan bir film olmuş. Kesinlikle izlenilmeye değer.
Filmde açık bir biçimde American polisiye filmleri taklit edilmiş ama takliti çok belli etmiş,şaşırtıcı son dedikleri ise saçma olmuş,bariz yani... Bence zaman kaybı.
Mükemmel bir film,batılı vahşilerin elmas uğruna bir ülkeyi kan gölüne çevirmelerini konu alan bir başyapıt.10/10
Uzakoğu sinemasının kazandığı ivmenin kanıtlarından bri olan Bin Jip,gerek senaryosu gerekse işlenişi açısınan övgüyü hak eden bir yapıt.Filmin en çarpıcı yanı ise çok fazla konuşma geçmeden de bir şeylerin izleyiciye net bir biçimde anlatılabiliyor olması bence.Kaçırmayın derim.
Oyucu kadrosu ve yönetmeninden dolayı izlenilen filmler vardır.Ancak bu film Övgüyü de hak edecek nitelikte.Bazı arkadaşlar mantık hatalarından bahsetmişler.Ancak bir aşk filmi olduğunu hatırlatmadan geçemeyeceğim..
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Tony Scott Diyorum başka bir şey demiyorum.Bu filmin puanı en az 9 olmalıydı,izleyince hak veeceksiniz.İzleyipte memnun kalmayan olursa meuliyet bana ait :)
Kitapla film arasında farklılıklar olsa da sadece filmi ele aldığımızda senaryonun çok iyi işlendiğini görebiliyoruz.Uzun zamanlar hafızalardan silinemeyecek sahnelere sahip bence Kesinlikle arşivlik bir film,şiddetle tavsiye edilir.
Film zaman geçirmek için iyi sayılabilir ama genel olarak beğenmedim.Belkide melekler sehri,hayalet gibi filmlerden sonra bu tarz aşk filmlerinin yetersiz kalması normaldir.
Emperyalist ülkelerin,az gelişmiş ülkelerde yarattığı savaş ortamı ve bundan elde ettiği rant üzerine kurulu,gerek senaryosu gerekse çekimleriyle unutamayacağınız bir film...
Sinema severler bu film benim için tam bir zaman kaybıydı.Çok ama çok sıradan bir yapıt.Ayrıca filme ilginçlik katmak amacıyla Reves'e yükledikleri iki farklı karakter bile bu yapıta bir ayrıcalık katmamış.Neden bu kadar puan aldığını inanın anlayamadım.
Gemide.....Belki 20 kez baştan sona,yaklaşık 30 kez de bölümler halinde izlediğim Serdar Akar filmi Erkan Can'ın ustalığıyla bütünleşince undergraund sinemacılık anlamında ülkemizde bir ilk ve baş yapıt konumunda hala....