Filmler
Diziler
Programlar
Hiç bir zaman bu tarz(batman,superman,spiderman vs.)filmlerden haz etmedim.Fakat bu film bir başkaydı.Joker karakterindeki Heath Ledger sayesinde inanılmaz üst sınıf bir film olmuş.Mükemmel !!
kafanızı yoran harika bir gerilim.Bu tarz sevenlerin çok hoşuna gidecektir.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.Mükemmel!!
film beklediğimden daha güzel.Konu oldukça akıcı ve anlaşılır.Bence izlemeyen herkes mutlaka izlesin.
filmde oyuncular sanki kameraya çekildiklerinin farkında deil gibi oynamışlar.O kadar doğal ve hayatın içinden bir film.Yetişkinler için söylüyorum;izleyebileceğiniz herhangi bir sahneyi mutlaka yaşamışsınızdır.
internette izlediğim için sanırım çok fazla etkilenmedim.izlenebilir bir film fakat çokta abartmaya gerek yok.
tolga çeviğin daha önceki filmlerine istinaden gittim ve gerçekten çok kötü bir filmdi.Son zamanlarda yaygın olan ikili diyalogla güldürme olayını yapmak istemişler ama olmamış.tavsiye etmem.
filmi 1-2 ay önce internette izledim.O kadar da etkilememiş ki beni hemen filmi unutuverdim.Bence izlenesi bir film değil.
Durağan bir film ama en azından oyunculuk iyiydi.Hissedebildiğim kadar yorum yazıyorum.Çokta etkilemedi.
Film yalnızca aşkı değil tam anlmıyla hayatı anlatmış.Gerçekten mükemmeldi diyebilirim.Herkese tavsiye edilebilir.Filmdeki mesajla süper.
Ben filmi yeni izledim bunun sebebide sırf bu kadar rağbet gören bir filmi merak ettiğimdendir.İzledikten sonra filmden kendime dair hiçbirşey bulamadım.Benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı ve zaman kaybı oldu.Aşk filmi ya da romantik film sınıfına kesinlikle giremez.aşk böyle kolay birşey değil ve gerçekten çok basit bir filmdi.Filmin ismi fantezili adam olmalıymış.