Bu filme kötü diyenleri anlayamıyorum. Tamam, diğer filmler bundan çok daha iyi. Ama onların daha iyi olması bu filmi kötü yapmaz ki. Birde Epsiode 4 e benziyor diyen var. Benziyorsa benziyor. Filmi gerçekten yerden yere vurdunuz yani. Kim ne derse desin, film gerçekten güzel.
Çok büyük bir çizgi roman okuyucusu olarak söylüyorum ki tam anlamıyla "rezalet". Bir kere senaryo, çöp. Neyin ne olduğu belli değil.Sadece Injustice'e yapılan göndermeleri ve oyunculukları beğendim. Bunların dışında bir şeyi yoktu zaten filmin.
Beklediğimden iyi bir film. Natalie Portman olmasa çekilmez. Filmi izlememde ki tek faktör oldu kendisi.
Film aslında ilk başa çok sıkıcı gelmişti ve kapatmak istemiştim. Ama filmin ortalarına doğru film gerçekten çok güzel olmaya başladı. Kesin izleyin. spoiler: Finalinde çok üzüldüm gerçekten. Doktor Manhattan'dan nefret ettim. Rorschach'yi öldürdü. Üstüne herkes hiçbir şey olamamış gibi yaptı. Kesinlikle kahraman falan değiller. Bir grup suçlular sadece.
Devamını oku
Devamını oku
Şimdiye kadar yapılmış en iyi Batman filmi. Bir Christopher Nolan başyapıtı. Düzeltiyorum, şimdiye kadar yapılmış en iyi Batman filmi değil, şimdiye kadarki en iyi süper kahraman filmi.
Bu filme 5 yıldız veren arkadaşlara ilaç olarak "5 fırın godfather, 5 fırın the empire strikes back ve 5 fırın lotr" tavsiye ediyorum. Yine bu filme "5 yıldız" derlerse birde bunların üstüne "The Dark Knight" tavsiye ediyorum.