Hesabım
    Jackie Brown'un İkonik Yıldızı "Pam Grier", Pet Sematary'nin Kadrosunda!

    Jackie Brown geri dönüyor!

    Jamie McCarthy/Getty Images

    Paramount'un 2019 yapımı korku filmi “Pet Sematary”nin ön bölümü, “Jackie Brown”un ikonik yıldızı Pam Grier'i kadrosuna ekledi. Grier, Jackson White (“Mrs. Fletcher”), Forrest Goodluck (“The Revenant”), Jack Mulhern (“Mare of Easttown”), Natalie Alyn Lind (“The Goldbergs”) ve Isabella Star LaBlanc'ın yer aldığı bir oyuncu kadrosuna dahil oldu.

    Yaklaşan “Pet Sematary”, evlerinin arkasındaki ormanda oldukça rahatsız edici bir mezarlık keşfeden bir aile hakkındaki Stephen King romanına bir başlangıç ​​ekleyecek. Henüz resmi bir adı olmayan film, ağustos ayında prodüksiyona başlayacak ve belirsiz bir tarihte özel olarak ViacomCBS'nin yeni markalı yayın hizmeti olan Paramount Plus'ta çıkış yapacak.

    Film, daha önce Netflix'in geliştirilmekte olan filmi “Sierra Burgess Is a Loser”ın senaryosunu yazan ve Netflix TV dizisi “The Magic Order”ı yaratan Lindsey Beer'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olacak. “Pet Sematary” senaristi Jeff Buhler senaryoyu yazmak için geri dönüyor. Lorenzo di Bonaventura (“Transformers”) ve Mark Vahradian yapımcı olarak görev yapacak. Karışık eleştirilere rağmen, 2019'un “Pet Sematary” yeniden çevrimi gişede başarılı oldu ve 21 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 100 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. 

    Grier, “Foxy Brown”, Coffy”, “The Big Bird Cage” ve “Friday Foster” gibi 1970'lerin bir dizi aksiyon ve blaxploitation filminde başrol oynamasıyla ünlü. Grier, kendisini hayati tehlike arz eden bir yol ayrımında bulan bir uçuş görevlisini canlandırdığı Quentin Tarantino klasiği “Jackie Brown” ile daha fazla beğeni aldı. TV cephesinde Grier, Showtime dizisi “The L Word” ve ABC'nin durum komedisi “Bless This Mess”teki rolleriyle tanınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top