Hesabım
    Bill Murray, Wes Anderson ve Tilda Swinton, Yeniden Bir Arada

    Anderson'ın yeni filminin kadrosuna Bill Murray de katıldı!

    Michael Buckner / PMC

    Wes Anderson'ın ağustos ayında İspanya'da prodüksiyona başlayacak olan yeni filminin oyuncu kadrosuna Bill Murray de katıldı. Projeye yakın kaynaklar Murray'nin oyuncu kadrosunda olduğunu doğruladı. Oyuncu, yeni film hariç, Anderson'ın bugüne kadar dokuz filminde rol aldı. Henüz ismi belli olmayan filmde ayrıca Tilda Swinton yer alıyor ve bu haber, haziran ayında duyurulmuştu.

    Film İspanya'da çekiliyor olsa da, Swinton "bunun İspanya ile ilgili olmadığını" ima etmişti. Bu arada Anderson, yeni film hakkında "herhangi bir ayrıntıyı paylaşmaya hazır olmadığını" söylemişti. Murray ve Swinton, kısa süre önce dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan Anderson'ın “The French Dispatch” filminde de birlikte rol alıyor. Anderson ve Murray, İspanya projesi ve “The French Dispatch”in yanı sıra “Isle of Dogs”, “The Grand Budapest Hotel”, “Moonrise Kingdom”, “Fantastic Mr. Fox”, “The Darjeeling Limited”, The Life Aquatic with Steve Zissou”, “The Royal Tenenbaums” ve “Rushmore”da birlikte çalıştı.

    Projenin başlangıçta Roma'da çekim yapmayı planladığına inanılıyor ama bu yılın başlarında İspanya'ya taşındı. İspanyol yayın kuruluşu El Pais'in bildirdiğine göre, Madrid'in güneydoğusundaki küçük bir kasaba olan Chinchón'da son iki aydır çöl manzarasını andıran setler yükseliyor. Ancak, filmin mutlaka bir western olduğuna inanılmıyor.

    Murray'nin Cannes'da başka bir filmi daha var: “New Worlds: The Cradle of Civilization” adlı müzik belgeseli. 2018'de Yunanistan'ın Atina kentindeki tarihi Akropolis'te sahnede çekilen belgeselde Murray, yönetmen Andrew Muscato (“Mooch”) tarafından filme alınan zamansız bir şiir ve müzik gecesi için ünlü çellist Jan Vogler'a sahnede eşlik ediyor. Bach'tan Van Morrison'a, Walt Whitman'dan "West Side Story"ye, "New Worlds: The Cradle of Civilization", Amerikan ve Avrupa kültürünü etkileyen ve ikisi arasındaki uçurumu kapatmaya yardımcı olan sanat yelpazesini sergiliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top