Hesabım
    Cardi B, Fast & Furious 9 Macerasını Anlatıyor!

    Cardi B, F9'da karşımıza çıkacak.

    Fast & Furious serisi, 9. filmiyle ve tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Serinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9'un yıldızlarından biri popüler müzisyen Cardi B olacak. Yayınlanan bir videoda Cardi B, F9 oyunculuğunu izleyicilere anlatıyor.

    Cardi B, F9'daki rolünü 'güçlü' ve 'kuvvetli' olarak nitelendiriyor. 28 yaşındaki müzisyenin canlandırdığı karakter Leysa adını taşıyor. Söylediklerine göre rolü için Vin Diesel onu aradı ve karakterden bahsetti. Cardi B ise Hızlı ve Öfkeli adını duyar duymaz işi kabul etti: "Fast & Furious'da Ludacris'i, Tego Calderón'u, Don Omar'ı gördüğüm zamanları hatırlıyorum. Bu durum umut veriyor. Vin çok iyi biri. Rahat etmeni sağlıyor. Çok heyecanlıyım. Vin çok sağlam biri."

    Yıllardır başrol oyuncusu Paul Walker olmadan devam eden Fast & Furious 9'ın konusu ise şöyle: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    F9'ın oyuncu kadrosunda Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor. Filmde yer alan Han Lue, Sean Boswell, Twinkie ve Earl Hu'yu Tokyo Drift filminden tanıyoruz.

    20 yıldır sinemalarda gösterilen Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi F9, 2 Temmuz 2021'de ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Sinema salonu zincirlerinin açılış yapmak için özellikle bu filmi bekledikleri biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top