Hesabım
    Steven Silver ve Nicola Peltz Başrollü "The Obituary Of Tunde Johnson"dan Fragman!

    The Obituary Of Tunde Johnson, Nijeryalı Amerikalılar'dan dünyaya bir bakış sunuyor.

    13 Reasons Why'ın yıldız oyuncularından Steven Silver'ın başrolünde bulunduğu LGBTİQ+ temalı The Obituary Of Tunde Johnson'dan fragman paylaşıldı. Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan The Obituary of Tunde Johnson, Nijeryalı Amerikalılar'ın gözünden Amerikan politikasına bir bakış atıyor.

    Ali LeRoi'un yönetmen koltuğuna oturduğu The Obituary of Tunde Johnson'ın konusu ise şöyle: Tunde Johnson, Los Angeles’ta yaşayan eşcinsel bir siyahi gençtir. Arabası ile yolculuk ederken polis tarafından durdurulan Tunde, rutin kontrollerin yapıldığı sırada polis tarafından vurularak öldürülür. Vurulmasından sonra hemen uyanan Tunde, aynı günü tekrar yaşamaya başar. Bir zaman döngüsüne hapsolan Tunde, hayatı ve ölüm günü hakkında zor gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

    Filmin senaryosunu Nijerya doğumlu yazar Stanley Kalu kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise The Chris Rock Show ile Emmy adaylığı kazanan Ali LeRoi bulunuyor. The Obituary of Tunde Johnson'ın oyuncu kadrosunda Steven Silver'ın yanı sıra Spencer Neville ve Nicola Peltz bulunuyor. LGBTİQ+ temasını arkasına alan film, Amerika açılışını Austin Film Festival'da yapmıştı.  The Obituary of Tunde Johnson, 26 Şubat tarihinde dijital olarak ve sinemalarda gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top