Hesabım
    Brad Pitt'ten Yıllar Sonra Gelen Matrix İtirafı

    Ünlü oyuncudan 20 yıl sonra gelen itiraf..

    Ad Astra ve Once Upon A Time... in Hollywood performanslarıyla harika bir yıl geçiren, Tarantino filmiyle Altın Küre'yi kazanan Brad Pitt, 9 Şubat gecesi düzenlenecek Oscar Töreni'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında en büyük favori durumunda. Oscar'ı beklerken, bir yandan da etkinliklere katılan başarılı oyuncunun son durağı 35. Santa Barbara Uluslararası Film Festivali oldu.

    Burada düzenlenen masterclass etkinliğinde konuşan Pitt, 1999 yılında The Matrix filmi için teklif aldığını ama rolü reddettiğini söyledi. Pitt, hangi rolü geri çevirdiğini söylemese de önceki açıklamalar hatırlandığında başrol olan Neo karakteri olduğunu tahmin edebiliyoruz. Daha sonra Keanu Reeves'in oynadığı ve efsaneleştiği rol için, filmin yapımcıları o dönemde Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'yu düşündüklerini yıllar sonra açıklamıştı. Büyük teklif ise teklifi Will Smith'e yapılmıştı. Smith de rolü reddetmiş ve yıllar sonra bu konuda pişman olduğunu dile getirmişti.

    Pitt, konuşmasında "kırmızı hapı seçtim" diyerek filme esprili bir gönderme yaptı ve "Rolü başkası oynadı ve çok başarılı oldu. Onun rolüymüş ve böyle olması gerekiyormuş. Ben buna inanıyorum" açıklamasında bulundu. Brad Pitt bu itirafta bulunurken, Matrix'in dördüncü filmi için çalışmalar başladı ve Keanu Reeves bir kez daha başrolde yer alacak.

    Brad Pitt'in büyük ihtimalle Once Upon A Time... in Hollywood performansıyla Oscar'ı alması bekleniyor. Ünlü yıldız hız kesmeden kariyerine devam ediyor. Damien Chazelle'in Babylon ve David Fincher'ın World War Z 2 filmlerinde Brad Pitt'in başrol oynaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top