Hesabım
    "Bad Boys 4" İçin Sony Harekete Geçti!

    "Bad Boys for Life" vizyona girmeden, gelecek film için anlaşmalar imzalandı.

    Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrolünü paylaştığı "Bad Boys" serisine dördüncü filmin geleceği resmi olarak duyuruldu. Serinin üçüncü filmi Bad Boys For Life, henüz vizyona girmedi. Ancak devam filmi için anlaşmalar imzalanmaya başlandı.

    Sony Entertainment bünyesindeki Bad Boys serisine dördüncü filmin çekileceği resmi olarak açıklandı. Son olarak Gemini Man'de izlediğimiz Will Smith ve The Beach Bum'da karşımıza çıkan Martin Lawrence'ın yeniden başrolünü üstleneceği Bad Boys 4'un senarist koltuğuna oturması için Chris Bremner ile anlaşma imzalandı. Bremner, ilk senaryo deneyimi olan Bad Boys For Life ardından Bad Boys 4'un yanı sıra National Treasure 3 ve Sick Day'in senaryolarına da imzasını atacak. Bu kez devam filmi için yıllarca beklenmeyeceği düşünülüyor. Bad Boys 2, izleyicileriyle 2003 yılında buluşurken, devam filmi için araya tam 16 yıl girmiş oldu. Bunun nedeni hem bütçeyle ilgili sorunlar kaynaklıydı, hem de doğru hikayenin henüz bulunamadığı düşünülüyordu. Bad Boys 3 için yıllar içerisinde birçok senarist ve yönetmen değişikliğine gidilmiş, ancak doğru kombinasyon bir türlü tutturulamamıştı. Son olarak senaryoya Joe CarnahanPeter Craig ve Chris Bremner getirildi.

    Bad Boys For Life, bu hafta vizyondaki yerini alacak. 1995 yılında başlayan serinin çekilen son filminin konusu ise şöyle: Bad Boys: Her Zaman Çılgın, uyuşturucuya karşı savaş açan iki polisin yaşadığı macerayı konu ediniyor. Mike Lowery ve Marcus Burnnet, narkotikten sorumlu olan iki polistir. Mike Lowery, orta yaş krizinin etkileri ile baş etmeye çalışırken, Marcus Burnett polis müfettişi olarak kariyerine devam eder. İkili, bu sefer bir uyuşturucu baronu olan Armando Armas’ın peşine düşer. Ancak Armando’yu yakalamak pek de kolay değildir. Aynı zamanda soğukkanlı bir katil olan Armando’nun peşine düşen ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top