Hesabım
    Eddie Murphy'li "Beverly Hills Cop 4" Netflix'in Oldu!

    Beverly Hills Cop 4'un platformu belli oldu.

    Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı komedi türündeki polisiye seriye yeni bir film ekleniyor. Murphy'nin bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü "Beverly Hills Cop 4"un nerede izleyicileriyle buluşacağı ise belli oldu. Film, Netflix üzerinden tüm dünyadaki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    İlk filmi 1984 yılında çekilen Beverly Hills Cop serisine yeni bir film geliyor. The Nutty Professor, Coming To America, Harlem Nights, Dreamgirls gibi yapımlardan tanıdığımız, Oscar'a aday gösterilen ve son olarak Dolemite Is My Name ile büyük beğeni toplayan usta komedyen Eddie Murphy, filmle ilgili açıklamasını Ekim ayının başlarında yapmıştı. Eddie Murphy'nin bir kez daha Dedektif Axel Foley olarak karşımıza çıkacağı Beverly Hills Cop 4, Netlix online streaming platformunda gösterime sunulacak. Ayrıca Paramount Pictures da filmin geliştirme aşamasında bulunuyor. Beverly Hills Cop 4'un yapımcılığını, ilk iki filmde imzası bulunan Jerry Bruckheimer ve Eddie Murphy üstlenecek. Filmin yazar kadrosunda ise Life on Mars, Görevimiz Tehlike 4, Alias, Zoo gibi yapımlarda imzası bulunan Josh Appelbaum ve Andre Nemec bulunuyor.

    Tüm bunların yanı sıra Netflix ile yapılan anlaşma Beverly Hills Cop 5 filmini de kapsıyor. İlk filmde Dedektif Axel Foley, öldürülen arkadaşının intikamını almak için bir maceraya atılıyordu. Film, 234 milyon dolarlık kazanç ile 1984 yılının en çok gişe hasılatı elde eden filmi olmuştu. Aslında bu rolde Clint Eastwood'u görecektik, ancak Eastwood'un rolü reddetmesi Murphy'nin bir yıldıza dönüşmesini sağlamıştı. Son olarak üçüncü film 1994 yılında hayata geçirilmişti. Bu kez de Foley, patronu Douglas Todd'un ölümüne şahit oluyor ve bunun üzerine katillerin peşine düşüyordu. Eski filmlerden herhangi bir karakterin geri dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Henüz filmin konusuna dair de bir ipucu verilmedi.

    Diğer yandan Murphy'nin başrolünde yer alacağı Coming 2 America için de hazırlıklar sürüyor. Coming 2 America için ise vizyon tarihi olarak 7 Ağustos 2020 belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top